IMOTEB 9 #26 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi ben bu hatayı alıyorum yardımcı olurmusunuz Severity Code Description Project File Line Suppression State Error C1083 Cannot open include file: 'boost/thread.hpp': No such file or directory AIServer c:\users\benimsin\desktop\yeni klasör (4)\v2117 mukemmel src + db + files + lua + client patch\src\shared\stdafx.h 57 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
texsas10 39 #27 Ekim 25, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HTuzen 56 #28 Ekim 26, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler aradığım bir içerik ilk denememde derleme hatası yaşamıştım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #29 Ekim 26, 2017 tarihinde gönderildi ben hala çözemedim arkadaşlar bende aynı hatayı alıyorum yapabilen varsa team versemde girip yapabilirmi acaba 211 370 239 5945 girip yapabilirmi acaba rica etsem Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #30 Ekim 26, 2017 tarihinde gönderildi hata hata hata deliricem çözemedim gitti dediklerini hepsini yaptımSeverity Code Description Project File Line Suppression StateError (active) cannot open source file "boost/thread.hpp" shared c:\Users\BENIMSIN\Desktop\Yeni klasör (4)\v2117 MUKEMMEL SRC + DB + FILES + LUA + CLIENT PATCH\src\shared\stdafx.h 57 Error C1083 Cannot open include file: 'boost/thread.hpp': No such file or directory shared c:\users\benimsin\desktop\yeni klasör (4)\v2117 mukemmel src + db + files + lua + client patch\src\shared\stdafx.h 57 Error C1083 Cannot open include file: 'boost/thread.hpp': No such file or directory AIServer c:\users\benimsin\desktop\yeni klasör (4)\v2117 mukemmel src + db + files + lua + client patch\src\shared\stdafx.h 57 Error C1083 Cannot open include file: 'boost/thread.hpp': No such file or directory LogInServer c:\users\benimsin\desktop\yeni klasör (4)\v2117 mukemmel src + db + files + lua + client patch\src\shared\stdafx.h 57 Error C1083 Cannot open include file: 'boost/thread.hpp': No such file or directory GameServer c:\users\benimsin\desktop\yeni klasör (4)\v2117 mukemmel src + db + files + lua + client patch\src\shared\stdafx.h 57 Severity Code Description Project File Line Suppression StateError (active) cannot open source file "boost/thread.hpp" shared c:\Users\BENIMSIN\Desktop\Yeni klasör (4)\v2117 MUKEMMEL SRC + DB + FILES + LUA + CLIENT PATCH\src\shared\stdafx.h 57 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maxim 33 #31 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #32 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi yokmu bu sorunumu halledicek biri hala aynısıyuım Severity Code Description Project File Line Suppression State Error LNK1104 cannot open file 'libboost_thread-vc140-mt-sgd-1_64.lib' AIServer C:\Users\BENIMSIN\Desktop\Yeni klasör (8)\src\AIServer\LINK 1 Error C1083 Cannot open include file: 'boost/thread.hpp': No such file or directory GameServer c:\users\benimsin\desktop\yeni klasör (8)\src\shared\stdafx.h 57 vvv Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #33 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
goto566 39 #34 Ekim 29, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lars 0 #35 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi baya faydalı bi konu olmuş elinize sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmmurat199 1 #36 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hyper 4 #37 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
grelbigel 1 #38 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler yararlı paylaşım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #39 Kasım 22, 2017 tarihinde gönderildi kralsın teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Pysliq 3 #40 Kasım 23, 2017 tarihinde gönderildi teşekkür ederim . Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hsnayd55 68 #41 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi faydalı içerik teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 32 #42 Aralık 3, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
y396com 0 #43 Aralık 6, 2017 tarihinde gönderildi lthank you......:) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #44 Aralık 17, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #45 Aralık 31, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #46 Ocak 1, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #47 Ocak 2, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler-- mesaja ek olarak --teşekkürler eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
brkklkn17 0 #48 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #49 Ocak 6, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler eline sağlık-- mesaja ek olarak --AlıntıMerhabalar arkadaşlar, Farkettim ki, forumdaki çoğu arkadaş 'BOOST' kütüphanesini projelerine eklemekte ve derleme yapmakta sıkıntı yaşıyor. Bu rehberimizde, BOOST kütüphanesini, projenize nasıl sorunsuz ekleyeceksiniz, bunu inceleyeceğiz. tl;dr; BOOST nedir? BOOST,cross platform, açık kaynak kodlu kütüphanelerin bulunduğu, dünya çapındaki saygın üniversitelerin, şirketlerin ve programcıların oluşturduğu bir organizasyondur. İçerisinde bir çok gelişmiş kütüphaneyi barındırması ve kullanıcı tabanının geniş olması sebebi ile C++'ın olmazsa olmazları arasındadır. Yararlı olması dileğiyle, iyi forumlar. :cool: benim sistemim 64 bit. visual studio 2017 kullanıyorum kaç bit oldugunu nasıl ögrenebilirim peki? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #50 Ocak 8, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş