Nero 867 Admin #1 Oluşturuldu: Temmuz 8, 2017 Pvp ye başlayalı 1 sene olmuştu ve daha hiç bir şey bilmiyorken bu dosyalar üzerinden bir şeyler yapmaya çalışıyordum, oradan başlamıştı fire drake hevesi. Baya taşak geçenler olmuştu, yorum yapması kolaydır :) Azim ile her şey mümkün seneler sonra meyvesini verdi. Benle taşak geçenler kadar olmasa da bende bazı insanları küçük gördüm ve aşağıladım. En son c++ 1098 kaynak kodlar ile ilgilenirken beynimi çok yordum günlük 1 saat uyku ile 5-6 ay boyunca uğraştım. Acayip bir hafızam varken birde bu beyin yorgunluğunun üstüne içtiklerim yüzünden dünü zor hatırlar haldeyim. Anlık yaşıyorum, rüyada gibiyim. Allah kimsenin başına vermesin iyileşmeyi umuyorum. Hepimiz gençlik yolundan geçtik. Anılar işte.. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. delphi de bu tarz projeler bulmak zor o yüzden paylaşıyorum 7 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi Bi bakim.. Teşekkür ederim nero Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #3 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi inceleyelim bi paylaşım için sağol tamer Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nizarss 22 #4 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi Beyin çatlama derecesine gelir o anda herşeyi bırakır deymez tek başına olmuyor illaki yardım eden biri olmalı tabi yardım derken seninle aynı kafada olmalı yoksa ona bişi öğretmek zaman alır xd Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eno 3 #5 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi cok sağolun Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrtcntrhn 0 #6 Temmuz 8, 2017 tarihinde gönderildi saol dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #7 Temmuz 9, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürlerDelphi GeryDeft KO 1472 Emulator Source Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tancan78 17 #8 Temmuz 10, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #9 Temmuz 11, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asilkan 4 #10 Temmuz 12, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheJackal 11 #11 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi Delphi gibi yelpazesi bir hayli geniş bir programlama diliyle herşey yapılabilir dalgaya alanları boşver sen bir efsanesin ve bunu herkes biliyor @ Nero Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #12 Temmuz 13, 2017 tarihinde gönderildi Bende ilk olarak Delphi ile baslamistim. Delphi guzel programdir. Eline saglik. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Omerakus 20 #13 Temmuz 21, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #14 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Janek 21 #15 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #16 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Paylaşımınız için teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Splash 1 #17 Temmuz 30, 2017 tarihinde gönderildi tesekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asilkan 4 #18 Temmuz 30, 2017 tarihinde gönderildi bununla geliştirebilirmiyiz acaba Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
m3sut15 0 #19 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi Saolasin .... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #20 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #21 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NaNoKiSeToRa 8 #22 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi Demek ki neymiş isteyince hayal edince yapılamayacak şey yokmuş. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ko1511 0 #23 Ağustos 16, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrssatanistic 1 #24 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi teşşekkürler kendını yıpratmasaydın hocam bu kadar be Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KLinux 2 #25 Eylül 11, 2017 tarihinde gönderildi güncel x3 emülatöre benziyormu ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş