IMOTEB 9 #1 Oluşturuldu: Ekim 28, 2017 sa arkadaşlar oyuna girdiğimde 2 tane oto mesaj geliyor onları nasıl iptal etmem gerekir ve carakter oyuna girdiğinde direk clanda gözüküyorum kırmızı R işareti olarak çıkıyor nasıl düzeltmem gerekli yardımcı olursanız sevinirim birde sağ üstten pointer 106 olarak çıkıyor onuda 0 olarak çıkması master kapalı halde ve ayrıca sen acık ama sent kapalı olarak olmasını gibi soreunlarım var şimdilik umarım suanlık fazla olmamısımdır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Ekim 28, 2017 tarihinde gönderildi ss atar mısın bakam.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #3 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Alıntısa arkadaşlar oyuna girdiğimde 2 tane oto mesaj geliyor onları nasıl iptal etmem gerekir ve carakter oyuna girdiğinde direk clanda gözüküyorum kırmızı R işareti olarak çıkıyor nasıl düzeltmem gerekli yardımcı olursanız sevinirim birde sağ üstten pointer 106 olarak çıkıyor onuda 0 olarak çıkması master kapalı halde ve ayrıca sen acık ama sent kapalı olarak olmasını gibi soreunlarım var şimdilik umarım suanlık fazla olmamısımdır Dostum selam 1- Oyuna gırdıgınde sol tarafta pm lerın orada gelen mesaj ıse sourceden arama yaparak yazan mesajın ısmını aratırsan oradan bulup kaldırabılırsınız 2- 106 cıkan poıntler skill poıntlerden mı bahsedıyorsun eger öyle ıse create new char dan kontrol edebılırsın yada userdata dan o stunun default ayarına bakabılırsın 3-altta yazdıkların cok acıklayıcı olmamıs madde madde yazarsan yardımcı olur herkes Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #4 Haziran 2, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıDostum selam 1- Oyuna gırdıgınde sol tarafta pm lerın orada gelen mesaj ıse sourceden arama yaparak yazan mesajın ısmını aratırsan oradan bulup kaldırabılırsınız 2- 106 cıkan poıntler skill poıntlerden mı bahsedıyorsun eger öyle ıse create new char dan kontrol edebılırsın yada userdata dan o stunun default ayarına bakabılırsın 3-altta yazdıkların cok acıklayıcı olmamıs madde madde yazarsan yardımcı olur herkes Source'den arama nasıl yapabiliriz ? ben bulamadım ya ne demek o : ) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #5 Haziran 2, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Source'den arama nasıl yapabiliriz ? ben bulamadım ya ne demek o : ) Source içerisinde CTRL + F olarak arama yapabılırsın dostum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #6 Haziran 2, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSource içerisinde CTRL + F olarak arama yapabılırsın dostum. indirdiğim db ve dosyalarının source'si paylaşılmamış sanırım daha öyle yazıyorlardı .. source olmadan hiçbirşey yapamayacağız yani Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #7 Haziran 3, 2018 tarihinde gönderildi COMMAND_HANDLER(CUser::HandlePmCommand) arat kardeşim kaldır komple.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
borx 1 #8 Haziran 3, 2018 tarihinde gönderildi biraz post kasmak lazım -- mesaja ek olarak -- ben haala sourceleri nasıl db mize ekleyeceğiz çözemedim .. -- mesaja ek olarak -- 20xx Clientte gameserver PET_STOMACH hatası veriyor arkadaşın biri çözüm söylemiş ama neyi nereye yazıcam onu da bulamadım be Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş