xterme 177 #1 Oluşturuldu: Ekim 31, 2017 Merhaba Arkadaşlar Bu Wannacr virüsü Windows Açığı ile bulasmistir Mart Ayında bu Virus Cogu kisinin Canini Yakti suanki sunucu sistemlerde hala mevcut Anti virus olmadan göremezsiniz O yuzden Microsoft linki vercem burdakileri inirip direk gunceleyin ve kurtulun bu virusdenKendim Bu sistemleri kulandigim için bizzat basima geldi ve boyle cozdüm Diger sistemlerde denemedim Ama format atiniz makinayi Siz son gunceleme kulanin. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler bi bakim.. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #3 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #4 Aralık 12, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
exe676 1 #5 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi güncel bir windows 7 de bu sorun devam ediyor olabilir mi? yoksa fix mi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ExeLLenCy 0 #6 Nisan 28, 2018 tarihinde gönderildi bi bakalımmm Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
knightascension 1 #7 Mayıs 14, 2018 tarihinde gönderildi çok sağol başkan Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mrdekr07 0 #8 Ocak 9, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
diadoregame 0 #9 Ocak 19, 2019 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş