byxox 67 #1 Oluşturuldu: Kasım 20, 2017 Arkadaşlar merhabalar Scream / Ayak Kırma / Stun shock gibi skıllerı bastıgımda damage karşı tarafa vuruyor problem yok fakat effect ler benim üzerimde görunuyor. Scream'ın kırmızı kırma skilinin efecti vuran karakterin üzerinde görünüyor. Hangi tabloyu kontrol edebilirim yardımcı olurmusunuz. Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi K_MONSTER Kontrol et effect diye adı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #3 Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi Skill_main_magic_us tbl sinde 8. stun skill atıldığında sizde meydana gelecek effectin kodunu barındırır, 13. stun ise karşı tarafta oluşacak effectin kodunu barındırır hocam. Düzenlemeyi buradan yapmanız gerek bence. (19xx server datası için geçerlidir sütun numaraları, farklı versiyonlarda değişebilir ) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Konu Sahibi Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıSkill_main_magic_us tbl sinde 8. stun skill atıldığında sizde meydana gelecek effectin kodunu barındırır, 13. stun ise karşı tarafta oluşacak effectin kodunu barındırır hocam. Düzenlemeyi buradan yapmanız gerek bence. (19xx server datası için geçerlidir sütun numaraları, farklı versiyonlarda değişebilir ) selam dostum ben ınceledım tbl edıtor ıle ekran resmı cektım en altta solda 26 olan yer scream'ın yerıdır 8.sırada bende meydana gelecek effect 2601 13.sırada karsıda meydana gelecek effect 10124 olarak ayarlanmıs ben db den magıc tablosundan kontrol ettıgımda oda bu sekılde ayarlanmış kodlar dogrumudur acaba? suanda kırmızı scream effectı benım uzerımde damage vurdugum kısıde yazıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #5 Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıselam dostum ben ınceledım tbl edıtor ıle ekran resmı cektım en altta solda 26 olan yer scream'ın yerıdır 8.sırada bende meydana gelecek effect 2601 13.sırada karsıda meydana gelecek effect 10124 olarak ayarlanmıs ben db den magıc tablosundan kontrol ettıgımda oda bu sekılde ayarlanmış kodlar dogrumudur acaba? suanda kırmızı scream effectı benım uzerımde damage vurdugum kısıde yazıyor. evet, effect idleri doğru hocam. O zaman sorun fileslerden kaynaklıdır. O konuda bilgim yok malesef. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #6 Konu Sahibi Kasım 22, 2017 tarihinde gönderildi varmı yol gosterebılecek arkadaslar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Dawn 40 Admin #7 Kasım 30, 2017 tarihinde gönderildi kullandığın dosyalar nedir ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #8 Kasım 30, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Arkadaşlar merhabalar Scream / Ayak Kırma / Stun shock gibi skıllerı bastıgımda damage karşı tarafa vuruyor problem yok fakat effect ler benim üzerimde görunuyor. Scream'ın kırmızı kırma skilinin efecti vuran karakterin üzerinde görünüyor. Hangi tabloyu kontrol edebilirim yardımcı olurmusunuz. Tesekkurler Merhabalar, Bu skillerin morallerinde sıkıntı olabilir, veya GrantType4Buff tarafında hedef yanlış ayarlanmış olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #9 Konu Sahibi Kasım 30, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Merhabalar, Bu skillerin morallerinde sıkıntı olabilir, veya GrantType4Buff tarafında hedef yanlış ayarlanmış olabilir. tesekkurler problem executetype4 den kaynaklıymış BuildAndSendSkillPacket(pTmp, true, sCasterID, (*itr)->GetID(), bOpcode, nSkillID, sDataCopy); if (!bSendSkillEffect) { bSendSkillEffect = true; SendSkill(); ekleyınce duzeldı 🙂 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş