hayalc 131 #1 Oluşturuldu: Aralık 2, 2017 Selamlar. Arşivi temizliyordum, önceden oyuna aktardığım ve henüz kullanamadığım yeni itemleri paylaşmak istedim, belki hoşuna gidip kullanmak isteyen çıkabilir. Sadece görünüşlerini ve item iconlarını paylaşıyorum, kafanıza göre istediğiniz özellikte silah oluşturup, tbl'inizi db'nizi vs ayarlayabilirsiniz. Görünüşlerine göre Two-Handed Spear, Shield, Dagger, Bow, Staff olmak üzere 5 adet silah mevcut. Resimlere geçersek:DaggerBowShieldTwo-Handed SpearStaffLink: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Herhangi bir sıkıntı çıkarsa, item gözükmemesi, client hatası vs lütfen yorum olarak belirtin yardım etmeye çalışırım İyi günler, iyi oyunlar. 7 22 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #2 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mert77 11 #3 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi bunları kendınızmı tasarlıyorsunuz yoksa farklı bır oyundamı alıyorsunuz tasarlıyorsanız hangı program ile 3d çizimi yapıldı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #4 Konu Sahibi Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı bunları kendınızmı tasarlıyorsunuz yoksa farklı bır oyundamı alıyorsunuz tasarlıyorsanız hangı program ile 3d çizimi yapıldı Bunları başka oyundan almıştım ama hangi oyundan aldım hatırlamıyorum, 2-3 sene oldu. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #5 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Bunları başka oyundan almıştım ama hangi oyundan aldım hatırlamıyorum, 2-3 sene oldu. Shaiya Online diye biliyorum oradan almıştım 1298 eklemiştim zamanında aynılarını mustafada resimleri duruyordur. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #6 Konu Sahibi Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Shaiya Online diye biliyorum oradan almıştım 1298 eklemiştim zamanında aynılarını mustafada resimleri duruyordur. Aynen Shaiya Online'dı doğru, şimdi hatırladım ERU Online için yapmıştım hatta ama kullandılar mı bilmiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mert77 11 #7 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Shaiya Online diye biliyorum oradan almıştım 1298 eklemiştim zamanında aynılarını mustafada resimleri duruyordur. Shaiya Online bende cok duydum knigth benzerliği var orada party sayısı cok yuksek :F yabancılarda çok oynuyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #9 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmblk51 8 #10 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OlimpiA 0 #11 Aralık 20, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Queen 19 #12 Aralık 20, 2017 tarihinde gönderildi Staflardan en hoşuma giden LR oldu 🙂 Paylaşım için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #13 Aralık 20, 2017 tarihinde gönderildi teşekürler müdür Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KaraYAZGI 0 #14 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #15 Ocak 11, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #16 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi Muhteşem görünüyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #17 Ocak 26, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #18 Ocak 27, 2018 tarihinde gönderildi paylaşım için teşekkürler. Benim başka bir sorunum var. kendi dizayn ettiğim itemi mesh olarak .n3cskins veya .n3pmesh olarak nasıl export ederiz . son 3 aydır baya araştırma yaptım Fakat bulmadım. Diğer konularda ve forumlarda paylaşılan konularada baktım Texture kısmı tamam her türlü çözülüyor . Fakat obj veya FBX formatını bir türlü .n3pmesh ve .n3cskin olarak export edecek metot bulamadım. Konuda bilgin varsa yardımcı olur musun.-- mesaja ek olarak --bu arada .n3cskins uzantılı dosyaları import eden Object Converter 6.4 programını buldum. youtube'da rus birisi paylaşmış. Fakat export kısmında .n3cskins veya .n3pmesh yok. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Inyotef 6 #19 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #20 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #21 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
judi0536 1 #22 Şubat 16, 2018 tarihinde gönderildi thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #23 Şubat 16, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
exe676 1 #24 Şubat 16, 2018 tarihinde gönderildi hoş silahlar bu tarz şeyler bence oyuna canlılık katıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #25 Mart 16, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş