hayalc 131 #1 Oluşturuldu: Aralık 2, 2017 Selamlar. Shaiya Online'dan aldığım 3 yeni karakteri sizinle paylaşmak istedim. Canavar olarak kullanmaya müsait ama tabi npc falan olarak da kullanabilirsiniz. Uzatmaya gerek yok resimlere geçeyim.Karakter 1:Karakter 2:Karakter 3:Link: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Kullanımı: Chr ve Item klasörlerini direkt olarak client içine atabilirsiniz. Eğer 1299 için kullanacaksanız ayrıca linkini paylaştım .n3anim dosyalarını kullanmalısınız. Data klasörü içinde bulunan NPC_Looks.com ve mob_us.tbl'lerinin içindeki satıları kendi kullandığınız clienttaki tbl'lere eklemeniz gerekmektedir. Tbl ID'lerinin başka npclerin ID'leri çakışmamasına özen gösterin çakışma varsa değişiklik yaparsanız zaten. Herhangi bir sıkıntı yaşarsanız yorum yazmaktan çekinmeyin elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. İyi günler. 27 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #2 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi hacı emeğine sağlık cidden güzel olmuş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mert77 11 #3 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi çok hoşş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zudokuxd10 3 #4 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi tesserluker Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ErsLy 0 #5 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi Emeğine sağlık 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YNG 55 #6 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Zeus 3 #7 Aralık 2, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
y396com 0 #8 Aralık 10, 2017 tarihinde gönderildi thank you.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Makajima 0 #9 Aralık 10, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
medeni21 1 #10 Aralık 24, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KaraYAZGI 0 #11 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler gerçekten güzelmiş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #12 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi Çok güzell eklelim hemen :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #13 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #14 Aralık 25, 2017 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #15 Konu Sahibi Aralık 27, 2017 tarihinde gönderildi 1299 patch güncellendi. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #16 Aralık 27, 2017 tarihinde gönderildi Paylaşım için teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bakara19 4 #17 Aralık 27, 2017 tarihinde gönderildi Thanks bro Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
m3sut15 0 #18 Ocak 9, 2018 tarihinde gönderildi çok teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #19 Ocak 11, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler bunu 21xx tede kulana bilme sansımız olabilirmi acaba Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #20 Konu Sahibi Ocak 11, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıteşekkürler bunu 21xx tede kulana bilme sansımız olabilirmi acaba evet çalışır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
rasitarioz2 0 #21 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Gerçekten uğraşılmış bir paylaşın. Eline emeğine sağlık hocam :) sonuncu bir yerden tanıdık geliyor ama çıkartamadım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #22 Ocak 26, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4Maestro 8 #23 Şubat 18, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KofteHour 4 #24 Şubat 18, 2018 tarihinde gönderildi guzelmiş hiç sırıtmamıs oyuna Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakancoskun 20 #25 Şubat 18, 2018 tarihinde gönderildi Eline sağlık kardeşim hele 3.cüsü çok hoş :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş