xterme 177 #1 Oluşturuldu: Aralık 6, 2017 S.a Arkadaşlar Serverimde Ekli Olan Magic Hammers Calismiyor basiyor ama Itemleri Repair Etmiyor Nerden Nasil duzeltirim acaba Şimdiden Yardim eden Arkadaşkara teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #2 Ağustos 17, 2018 tarihinde gönderildi @ xterme bu sorununu çözebilmişmiydin zamanında? Şu an bende de benzer sorun var. Armorları repair ediyor, Weapon etmiyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #3 Ağustos 18, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı@ xterme bu sorununu çözebilmişmiydin zamanında? Şu an bende de benzer sorun var. Armorları repair ediyor, Weapon etmiyor. Void CUser::ItemWoreOut paketındendı sanırım bır ara duzenlemıstım burayı bır kontrol edebılırmısın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Ağustos 18, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıVoid CUser::ItemWoreOut paketındendı sanırım bır ara duzenlemıstım burayı bır kontrol edebılırmısın[1299] Sourcesi Magic Hammer Sorunu1299 Src mi var ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #5 Ağustos 18, 2018 tarihinde gönderildi Src yok, db üzerinden değilse duzeltemem maalesef. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kingpin 3 #6 Ocak 6, 2019 tarihinde gönderildi Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mıdır acaba? Aynı sorunu bende yaşıyorum soacsda. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş