Mamico 2 #1 Oluşturuldu: Aralık 17, 2017 Herkese iyi pazarlar arkadaşlar bu konuya nasıl girilir bilmiyorum ama sunucumda pus u ayarladım sorunsuz calısıyor fakat ESN kod nasıl üretilir bilmiyorum bu konu hakkında yardımcı olabiliecek varmı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Aralık 17, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı Herkese iyi pazarlar arkadaşlar bu konuya nasıl girilir bilmiyorum ama sunucumda pus u ayarladım sorunsuz calısıyor fakat ESN kod nasıl üretilir bilmiyorum bu konu hakkında yardımcı olabiliecek varmı ? Herhangi bir programlama dili biliyorsan, rastgele olarak üretebilirsin. Kullandığın sistem hakkında daha detaylı bilgi verirsen, yardım etmemiz kolaylaşır. Üretmen gereken K-ESN kodları kaç karakter, formatı nasıl (örn. :XXX-XXXX-XXXXX-XX), K-ESN ile alakalı başka veri mevcut mu (parola vs.)? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 17, 2017 tarihinde gönderildi Pus_pin olusturucu editör Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mamico 2 #4 Konu Sahibi Aralık 17, 2017 tarihinde gönderildi ben bu konu ile alakalı biraz daha çalışma yapayım takıldıgım yerde tekrardan sizlere sorarım kusura bakmayın ilgi için teşekkürler 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lordbalamir 0 #5 Mart 25, 2019 tarihinde gönderildi Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş