xeirot 1 #1 Oluşturuldu: Aralık 28, 2017 Merhaba arkadaşlar adım gökhan 2014 yıllından bu yana c# işlerindeyim. Mesleğim yazılım bilişim özel şirkette sunucu işleriyle uğraşıyorum (dediysem öyle aham şaham büyük i robot gibi değil();) ) yaşım 24 istanbul da oturmaktayım Yıllardır Knight online oyuncusuyum (night diye söyleyenler den değil knight diye söyleyenlerden :D ) bende bu pvp işlerine artık bir el atmak istedim bakındığım kadarıyla kodevop gelişim paylaşım açısın dan bolca kaynağa sahip sizin benden benim sizden bolca bilgi alışverişi yapıp saygı sevgi içinde güzel vakit geçireceğimizi umuyorum :) FB ADRESİM Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Aralık 28, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba xeirot, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Aralık 28, 2017 tarihinde gönderildi Merhaba @ xeirot, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xeirot 1 #4 Konu Sahibi Aralık 28, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim :) hoş bulduk. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş