xeirot 1 #1 Oluşturuldu: Aralık 30, 2017 Merhaba arkadaşlar derleme bir db yapıyorum piyasadaki sürümlerden gerek kendim yazıyorum bir çoğu baya açığı var lakin şöyle bir sorunum var Karakter oluşturuyorum oyuna giriyorum 2 level oluyorum relog attığım zaman tekrar girdiğim de 1 level olarak tekrar başlıyorum @ Nero arkadaşımızın son paylaşmış olduğu editör ile başlangıç yapıyorum yeni karakter oluşturduğum da item vs olmuyor nereyi kontrol edip düzenlemem gerekir yol gösterirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Aralık 30, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba arkadaşlar derleme bir db yapıyorum piyasadaki sürümlerden gerek kendim yazıyorum bir çoğu baya açığı var lakin şöyle bir sorunum var Karakter oluşturuyorum oyuna giriyorum 2 level oluyorum relog attığım zaman tekrar girdiğim de 1 level olarak tekrar başlıyorum @ Nero arkadaşımızın son paylaşmış olduğu editör ile başlangıç yapıyorum yeni karakter oluşturduğum da item vs olmuyor nereyi kontrol edip düzenlemem gerekir yol gösterirseniz çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler :) Oyundan çıkışta UPDATE_USER_DATA prosedürünün çağrıldığından emin ol. Bunu gözlemlemek için SQL Server Profiler programını kullanabilirsin. (kullanım ile ilgili ön bilgiyi https://www.kodevelopers.com/genel-yardim/2021-quotno-such-registered-idquot-hatasi-cozumu.html konusunda bulabilirsin) 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xeirot 1 #3 Konu Sahibi Aralık 30, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıOyundan çıkışta UPDATE_USER_DATA prosedürünün çağrıldığından emin ol. Bunu gözlemlemek için SQL Server Profiler programını kullanabilirsin. (kullanım ile ilgili ön bilgiyi https://www.kodevelopers.com/genel-yardim/2021-quotno-such-registered-idquot-hatasi-cozumu.html konusunda bulabilirsin) Peki bu neronun başlangıç editör den item seçtiğim halde itemsiz baslaması da bu anlattığın sebeblerdenmidir ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xeirot 1 #4 Konu Sahibi Aralık 30, 2017 tarihinde gönderildi Sorunum çözüldü İzlediğim yol ; update_user_data prosedürünün tabloda ki senktronize kısımlara uyuşmaması update işleminin başarısız olması.Teşekkürler @ PENTAGRAM Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş