xterme 177 #1 Oluşturuldu: Ocak 13, 2018 Merhaba Arkadaşlar Sizlere Baska bir yerden bulup Denediğim Bir source Paylasiyorum Dosylar ALINTIDIR Gorduğum en iyi 1453 https://www.youtube.com/watch?v=WbzOPP9xjNQ&feature=youtu.be VISUAL STUDİO 2015 SORUNSUZ DERLEDİM Orjinal Bdw (v1453 Dünyada tek) Military Camp Pathos Npc ( Herhangi bi zone de pk atarken yada monster keserken karşınıza çıkıyor tıkladığınız da size bazı özellikler veriyor.Buff,hp,ac gibi) Bot Sistemi (Oyuna istediğiniz kadar sanal karakter sokabiliyorsunuz.Hazır kodları src ye entegre edilmiş şekilde istediğiniz kadar karakter sokabilirsiniz) Tüm düpe yöntemleri Fix Tüm eventler orjinal şekilde sorunsuz Tüm Questler Sorunsuz Toplu Quest Sistemi aktif Tüm Skiller Sorunsuz Csw dahil tüm savaşlar sorunsuz Upgrade sistemi sorunsuz Cash kırdırma,power up store sorunsuz Monster hızları ve monster bugları Fix Tüm Classlar eşit ve daha yüzlerce özellik fixlenmiştir. Rar şifresi : kodevelopers.com Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 33 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Queen 19 #2 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Çok teşekkürler, bir çok kişinin hayalini süsleyecek. :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #3 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Bu dosyalar daha öncesinde bir forumda paylaşılmıştı. Uygun veritabanı ayarlamak lazım teşekkürler paylaşım için , kullanmak isteyen arkadaşlar için iyi olacağını düşünüyorum bende daha öncesinde incelemiştim. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nizarss 22 #4 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi oo arşive eklemelik bişi olabilir xd 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Darklenox 18 #5 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi 1453e military campmı eklediniz :D 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #6 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #7 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Tesekkurler, baslamak isteyenler icin iyi olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KofteHour 4 #9 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı1453e military campmı eklediniz :D hemen al indir //darklenox fix yaz :d 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #10 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Bakalım bir, teşekkürler. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KofteHour 4 #11 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBakalım bir, teşekkürler. sende indir //terry fix yaz :d Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Terry 19 #12 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Alıntısende indir //terry fix yaz :d Sıkıntın nedir koç ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #13 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi buna özel db varmı acaba? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #14 Konu Sahibi Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıbuna özel db varmı acaba? Db malesef yok Ama ayarlanabilir ben denedim db sql 2017 olduğu için db yedeklemeden sildim :abow: Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #15 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LostMan 37 #16 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıoo arşive eklemelik bişi olabilir xd boş mezar bulunca nasıl ortaya cıkıyosun sen cnms 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ShamarDF 2 #17 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #18 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi @ Terry, @ LostMan, @ KofteHour polemik yaratmayın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Joker97 19 #19 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tengri 7 #20 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Çok oldu ben bu src leri paylaşalı kendi forumumda paylaşmışdım.Db 1886'dan çevirmedir o mantıkla 1 saate uyarlayabilirsiniz.Clienti bi ara vakit bulursam upload ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #21 Konu Sahibi Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıÇok oldu ben bu src leri paylaşalı kendi forumumda paylaşmışdım.Db 1886'dan çevirmedir o mantıkla 1 saate uyarlayabilirsiniz.Clienti bi ara vakit bulursam upload ederim. Upload edersen eklerim konuya senin konuya yönlendirme yeri ekelriz kardrsim teşekkürler Tengri Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #22 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Melanor'un dosyalarına benziyor. İncelemek lazım. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Sercan27 0 #23 Ocak 13, 2018 tarihinde gönderildi Çok teşekkür ederim. 1453 oyunun en iyi olduğu zamanlar. Hemen deneyeceğim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kosp51 8 #24 Ocak 14, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #25 Ocak 14, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş