yuoto 3 #1 Oluşturuldu: Ocak 18, 2018 Merhaba, Boş zamanlarımda beyin jimnastiği olsun diye geliştirdiğim dosyaları paylaşıyorum. Bilindik başlık-sınıf taraması ve bir kaç sezgisel yöntem ile tarama yapar. Hile korumasız girişleri denetler ve oyundan atar. 19xx ve üzeri sürümlerde kullanmaya müsaittir. Mevcut sıkıntıları; -Yüksek CPU tüketimi -Sunucu&istemci bağlantı sorunları -Sadece KN_Online isimli veri tabanını okur. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim... ellerine sağlıkOpenAL32.dl 9mb ilk defa görüyorum :p Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #3 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KHAWK 0 #4 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #5 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Eline sağlık, teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #6 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi sağol kardeşim eyvallah deneyelim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #7 Ocak 18, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #8 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xreal12x 5 #9 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #10 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi kaynak kod var mı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #11 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Maxim 33 #12 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi Paylasim icin tesekkurler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #13 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #14 Ocak 19, 2018 tarihinde gönderildi kontrol edelım tesekkurler-- mesaja ek olarak --AlıntıMerhaba, Boş zamanlarımda beyin jimnastiği olsun diye geliştirdiğim dosyaları paylaşıyorum. Bilindik başlık-sınıf taraması ve bir kaç sezgisel yöntem ile tarama yapar. Hile korumasız girişleri denetler ve oyundan atar. 19xx ve üzeri sürümlerde kullanmaya müsaittir. Mevcut sıkıntıları; -Yüksek CPU tüketimi -Sunucu&istemci bağlantı sorunları -Sadece KN_Online isimli veri tabanını okur. Dostum selam setuppe ıle eklemeye calıstıgımda function bulunamadı hatası verıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KofteHour 4 #15 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi sagolasın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kardiyan 2 #16 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
koray10 6 #17 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi bakıyım bi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #18 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler eline saglik bi bakayim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yuoto 3 #19 Konu Sahibi Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıkaynak kod var mı Varda, paylaşmam çok hazırcılık olur. FindWindow ve GetModuleFileNameEx kullandım sadece. Alıntıkontrol edelım tesekkurler -- mesaja ek olarak -- Dostum selam setuppe ıle eklemeye calıstıgımda function bulunamadı hatası verıyor Ben dll leri OpenAL32.dll içerisine tanımlayıp gömdüm. Direk cliente atıp test edebilirsiniz. Çok bir şey beklemeyin arkadaşlar. Basit bir sistem. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XANTY1 0 #20 Ocak 20, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıVarda, paylaşmam çok hazırcılık olur. FindWindow ve GetModuleFileNameEx kullandım sadece. Ben dll leri OpenAL32.dll içerisine tanımlayıp gömdüm. Direk cliente atıp test edebilirsiniz. Çok bir şey beklemeyin arkadaşlar. Basit bir sistem. Pencere veya class taramak istiyorsan ; Direk EnumWindows u kullan 1.parametresi callback fonksiyonu hwnd ler o fonksiyona geliyor.Orda getclassname ve getwindowtext ile tarama yapabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YolGezer 0 #21 Ocak 22, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Inyotef 6 #22 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 32 #23 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #24 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #25 Ocak 31, 2018 tarihinde gönderildi Geliştirilebilir oldukça yararlı. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş