Orçun 250 #1 Oluşturuldu: Ocak 25, 2018 Server projemiz için özgün tasarımlara ihtiyacımız bulunmakta. İlgilenen arkadaşlar özel mesaj yolu ile iletişim bilgilerini bırakırlarsa sevinirim. Not 1: Kopyala yapıştır yapacak veyahut daha önceden x serverın kullandığı görselleri değiştirip sunacak arkadaşlar kendilerini yormazlarsa sevinirim. Not 2: Cengly kardeşimize mesaj yolu ile ulaşmaya çalıştım fakat geri dönüş alamadım eğer konuyu görür ve ilgilenirse kendisiyle çalışmak istiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
gustavgotblues 0 #2 Ocak 29, 2018 tarihinde gönderildi Üstad, ben müzikle uğraşıyorum. Elimden geldiğince yardım ederim eğer o konuda ihtiyaç olursa. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #3 Ocak 29, 2018 tarihinde gönderildi Merhabalar , mesaj göndermiştim size fakat ulaşmamış sanırım , özel mesajdan bana numaranızı bırakabilirsiniz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byhwo 0 #4 Temmuz 12, 2019 tarihinde gönderildi halen aranıyor mu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JreeeS 0 #5 Mayıs 8, 2024 tarihinde gönderildi Connect casually with like-minded individuals on the ultimate dating platform. Platform for consensual free relationships Living Women Top-notch casual Dating Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş