hoobstank 19 #1 Oluşturuldu: Temmuz 24, 2017 Mantıgı şöyle npc den upgrade edilebilir bir item alıyorsunuz ve yanında kumar için yapılmıs upgrade scroll alıyorsunuz anvilden upgrade yapıyorsunuz geçerse 3 katını veriyor oranları vs oynayabilirsiniz veya mantıgı degistirip aynısını baska itemler için yapabilirsiniz Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Seris 6 #2 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Eğlenceli bir sistemi benziyor teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim bi bakim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LostMan 37 #4 Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi zamanında CHROME sw sinde kullanıyordu da event npclerini ayırırsanız millet kullanır ama anvilin içine upgrade scroll koyarsanız kimsenin haberi olmuyor 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hoobstank 19 #5 Konu Sahibi Temmuz 24, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı zamanında CHROME sw sinde kullanıyordu da event npclerini ayırırsanız millet kullanır ama anvilin içine upgrade scroll koyarsanız kimsenin haberi olmuyor 😄 Evet anvilin içine koydum fakat şöyle birşey yapılabilir npc'den upgrade edilecek coinsi aldıgında yanında 1 adet upgrade scroll verebilir daha stabil hala gelir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
secvision 7 #6 Temmuz 26, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #7 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler saol Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
enaz0369 32 #8 Ağustos 7, 2017 tarihinde gönderildi :D güzelmiş bu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #9 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nizarss 22 #10 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi teşekkür ederim uskoda görmüştüm 12xx nasıl oluyor merak ettim xd Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
koray10 6 #11 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NaNoKiSeToRa 8 #12 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi Mantık güzel ben şöyle düşündüm cs-go için bazı siteler var mesela diyelim +1 shard var elimizde belli bir yüzde ile o itemi 1,5 katına hatta 10 katına kadar belli bir şans ile upgrade edilebilir anvil tarzı kumar sisteminde item patlar ve userin elinden alınır.Mantığa bakıp incelemek istiyorum teşekkürler. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #13 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #14 Ağustos 8, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hasanali 1 #15 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler bakalım bir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
WayTooBaD 1 #16 Ağustos 15, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #17 Ağustos 26, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler1299 Kumar sistemi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roxside 0 #18 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
roxside 0 #19 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi item_org_us.tbl ve diğer eksiklikleride vermek lazım sanırım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
storbilisim 0 #20 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi tesekkur Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Seken 0 #21 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #22 Eylül 13, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
durdur123 0 #23 Eylül 17, 2017 tarihinde gönderildi tesekurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
RooT 1 #24 Eylül 17, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #25 Eylül 17, 2017 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş