cacaa 117 #1 Oluşturuldu: Şubat 3, 2018 Kullanım:Dosyaları C:/n3pmeshconverter adlı dosya oluşturup içine çıkart.Windows Başlat Menüsü -> Arama -> cmdKomut menüsüne yaz: cd C:/n3pmeshconverterImport veya export edeceğin dosyayı n3pmeshconverter dosyasına atıp komutları uygula.Export işlemi örneği:N3PMeshConverter -export obj 1_6011_00_0.n3pmesh item_co_bow.bmpOlmaz ise,N3PMeshConverter -export obj "Items/Daggers Category/Knife/1_1031_00_0.n3pmesh" weapon_shortsword.pngInport işlemi örneği:N3PMeshConverter -import 1_6011_00_0.objN3PMeshconverter Download: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 9 12 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #2 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi Ben bunu denedim ama sıkıntı şu export komutunu girdikten sonra . Press any key to continue diyor. Fakat çıkan dosya yok. ben .n3pmesh olarak C diskinin tamamında aratmama rağmen bir sonuç çıkmıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #3 Konu Sahibi Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBen bunu denedim ama sıkıntı şu export komutunu girdikten sonra . Press any key to continue diyor. Fakat çıkan dosya yok. ben .n3pmesh olarak C diskinin tamamında aratmama rağmen bir sonuç çıkmıyor. Şu şekilde deneyiniz: N3PMeshConverter -export obj "Items/Daggers Category/Knife/1_1031_00_0.n3pmesh" weapon_shortsword.png Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #4 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi şuan iş yerindeyim. Eve Gecince bakayım. çok sayıda deneme yaptım çözümü bir türlü bulamadım. Hatta blender python script i denedim çözüm olmadı. bazı durumlarda client yüklenirken direk hata verip attığıda oldu. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #5 Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi @ cacaa Kardo denedim. n3pmesh den obj. sorunsuzama obj den n3pmesh olmuyor :( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #6 Konu Sahibi Şubat 3, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı@ cacaa Kardo denedim. n3pmesh den obj. sorunsuz ama obj den n3pmesh olmuyor :( Dosyaları dxt olarak mı yoksa png jpg olarak mı importlamaya çabalıyorsun? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #7 Şubat 4, 2018 tarihinde gönderildi mesh obj ve texture png olarak deniyorum.Converter'in sahibi olan Stephen 'a ayzdım az önce ordaki mesajlarda kenan diye kişi benim. Using the N3PMesh converter | Stephen Meier bide dxt olarak deniyim bakalım bişey çıkcak mı-- mesaja ek olarak --komut olarak; N3PMeshConverter -import untitled.obj şeklinde giriyorum-- mesaja ek olarak --n3pmesh i OBJ yapma kısmı sorunsuzda sıkıntı düzenleme yapılmış obj i .n3pmesh e çevirmekte. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #8 Şubat 6, 2018 tarihinde gönderildi arkadaş github üzerinden güncelleitirme yayınladı fakat ben kulanmayı başaramadım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Horizon 9 #9 Şubat 6, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yamtar 0 #10 Şubat 7, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
leth4lweap0n 2 #11 Şubat 8, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Zeus 3 #12 Şubat 9, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #13 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi "][/URL] Kardo Çözdüm olayı. Dikkat edilecek tek bir konu var . HDR unpack ettikten sonra çıkan n3pmesh i obj çeviriyoruz. önemli kısım bunu yaparken cmd in sağ tuş admin olarak çalıştırıyoruz. Yoksa hata verebiliyor. komutları takip edip obj yaptıktan sonra 3dsmax ,Maya'da yada blender düzenlemesi yapılıyor. mudbox veya Zbrushta olabilir. yeterki obj düzenleyebilen program olsun yeter. edit bittikten sonra objeyi exportluyoruz. Texture hazırladıysak onuda exportlayıp dxt yapıyoruz. direk item klasörünü atırıyorz. Launcheri calıstırınca direk hdr pack oluyor oyuna girildiğinde direk çıkıyor item 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Irresistible 33 #14 Şubat 16, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #15 Şubat 16, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
judi0536 1 #16 Mart 19, 2018 tarihinde gönderildi thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #17 Mart 28, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
anouar12 0 #18 Nisan 27, 2018 tarihinde gönderildi thanks Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
colony95 0 #19 Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #20 Mayıs 11, 2018 tarihinde gönderildi thanks steph. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jerry468468 0 #21 Mayıs 13, 2018 tarihinde gönderildi ellerine sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HTuzen 56 #22 Mayıs 13, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #23 Mayıs 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spades 5 #24 Temmuz 5, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
agora587 1 #25 Eylül 27, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş