wo0t 0 #1 Oluşturuldu: Şubat 8, 2018 Ad ve Soyad : Ömer kuloğlu Sosyal Medya (zorunlu): Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Yaş:23 Meslek:Öğrenci Yaşadığınız Şehir:istanbul KODevelopers'ı nereden bulduğunuz:Devilycrafy'nin sitesindeki maden clientin rar şifresinden gördüm :)) Forumumuza neden üye olmak istediğiniz:uzun süredir knight online oynuyorum ve ilgimi çeken bi kaç içerikle karşılaştım forumda onlara erişim sağlamak adına üye olmak istiyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Şubat 8, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba wo0t, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Şubat 9, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ wo0t, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş