Horizon 9 #1 Oluşturuldu: Şubat 10, 2018 Bildiğiniz üzere,okçuların combo yapabilme özelliği yani seri bir şekilde skill kullanabilmesi belli bir yamadan önce aktif oldu. 1298 serverlarda bunun üstesinden gelinmiş olsa da,1453 için hala bir çözüm bulunamadı. Hatta @ cacaa arkadaşımız arıyordu,kullanabilir :) Chr klasörüne ekleyeceğiniz bu dosyalar okçu saldırı hızını uskoyla birebir hale getirecektir. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 2 6 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #2 Şubat 10, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #3 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
exe676 1 #4 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi böyle yenilikleri çok seviyorum, teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #5 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBildiğiniz üzere,okçuların combo yapabilme özelliği yani seri bir şekilde skill kullanabilmesi belli bir yamadan önce aktif oldu. 1298 serverlarda bunun üstesinden gelinmiş olsa da,1453 için hala bir çözüm bulunamadı. Hatta @ cacaa arkadaşımız arıyordu,kullanabilir :) Chr klasörüne ekleyeceğiniz bu dosyalar okçu saldırı hızını uskoyla birebir hale getirecektir. Orjinal client içersine çıkarttım dosyaları ancak bir değişiklik gözlemleyemedim hocam. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Horizon 9 #6 Konu Sahibi Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıOrjinal client içersine çıkarttım dosyaları ancak bir değişiklik gözlemleyemedim hocam.Bir yanlışlık yapmış olmalıyım,tekrar düzenleyip paylaşacağım kusura bakmayın.Yenilenene kadar konu silinebilir @ OzkanOzdemirTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #7 Şubat 11, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıBir yanlışlık yapmış olmalıyım,tekrar düzenleyip paylaşacağım kusura bakmayın. Yenilenene kadar konu silinebilir @ OzkanOzdemir Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Estağfurullah olur böyle şeyler :) 1453 Clientte bu dosyalar hiç bulunmamakta. Belki cliente entegre edilmemiş olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
4Maestro 8 #8 Şubat 14, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #9 Mart 20, 2018 tarihinde gönderildi bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mematim 3 #10 Mart 30, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByShakeaL 13 #11 Nisan 7, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ShamarDF 2 #12 Nisan 7, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #13 Nisan 14, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #14 Nisan 14, 2018 tarihinde gönderildi @ Horizonhera ve ts basıncada kombo olmuyor onun tblleri hangisi veya nereden ayarlanıyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
s0madodaf 0 #15 Mayıs 2, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürlerrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dekrow 1 #16 Mayıs 3, 2018 tarihinde gönderildi saol hocam eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anolyo 0 #17 Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #18 Haziran 26, 2018 tarihinde gönderildi bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #19 Temmuz 6, 2018 tarihinde gönderildi 1299 bu combolar yapılamıyormu? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lawless17 2 #20 Temmuz 10, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #21 Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi Konuda bulunan eklenti işe yaramıyor arkadaşlar. Çözüm bulunana kadar konu kapatılabilirse iyi olur. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
tayfur26 0 #22 Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi emeğin için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mert77 11 #23 Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #24 Eylül 1, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler kardeşim eyv. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #25 Eylül 1, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş