exe676 1 #1 Oluşturuldu: Şubat 16, 2018 Merhaba arkadaşlar. Oyun launceri hakkında birkaç sorum var. Vaktiniz olduğunda cevaplarsanız harika olur. Oyun launcerinin ne tür özellikleri var? Background değiştirmek değilde sıfırdan kendi launcerimizi yapsak ne tür sorunlar olur? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SnaypeR 66 #2 Şubat 17, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba arkadaşlar. Oyun launceri hakkında birkaç sorum var. Vaktiniz olduğunda cevaplarsanız harika olur. Oyun launcerinin ne tür özellikleri var? Background değiştirmek değilde sıfırdan kendi launcerimizi yapsak ne tür sorunlar olur? Launcher kaynak kodları internette mevcut fakat ne derecede çalışıyor ne derecede stabil bilemiyorum ilk önce bunu söyliyim.. Launcher Server.ini dosyasına iletişim halindedir. Belirtilen IP üzerinden patch dosyalarını çekme özelliğine sahiptir.. Background değiştirmek için launcheri unpack etmek veya HEX editör ile Background adreslerine ulaşıp değiştirme imkanınız bulunabilir.. Konu ile alakalı daha bilgili arkadaşları davet ediyorum daha açıklayıcı cevaplar veren olacaktır. Ben bilgim kadarıyla cevaplamaya çalıştım :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #3 Şubat 20, 2018 tarihinde gönderildi PE Explorer programı ile zamanında uğraşmıştım launcher.exe ile ilgili tüm kaynak kodlarını veya nerelere erişimi olduğunu gösteriyor üzerine içerisindeki bütün bmp dosyalarını (background,butonlar vb( değiştirebiliyorsun Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş