YowZa 32 #1 Oluşturuldu: Mart 3, 2018 Merhaba arkadaşlar Server kurulumunda client ve server fileslerle ilgili problem yaşıyorum. her şey tamam fakat giriş yapamıyorum client ve server files uyuşmuyor sanırım yada uygun exe kullanmıyorum. Yardımcı olabilecekler varsa bana skype (****) üzerinden ulaşabilirlere sevinirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Mart 3, 2018 tarihinde gönderildi Bence karşılaştığın sorunları burada yazarsan,sana yardım edecek bir çok insan çıkar ve en önemlisi senin gibi hatalar alan bir çok kişide buradan yararlanarak bu sorunlardan kurtulur. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Queen 19 #3 Temmuz 15, 2018 tarihinde gönderildi Sorunlarınızı çeşitli görsellerle desteklerseniz hem siz hemde sizden sonraki bir sürü kişi yararlanabilir. Ayrıca forum kurallarını okumanızı öneririm. Konunuz belirttiğimiz hususlarda düzenleme yapılana kadar kilitlenmiştir. Düzenleme yaptıktan sonra iletişime geçerseniz açabilirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş