Fonzz 22 #1 Oluşturuldu: Mart 3, 2018 DB de kurian ve portu sıkıntısız şekilde açılıyor. Ancak skill açmaya gelince skill açılmıyor. Kaisan.lua'da UpdateEvent ile ilgili hata veriyor. Diğer class larda denedim onlar sıkıntısız şekilde skill açma işlemini gerçekleştiriyor. Bu konuda yardımcı olabilecek var mıdır ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #2 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi bildiğim kadarı ile kurian portuda skil sıfırlama olmuyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Joker97 19 #3 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Öncelikle, Updateevent hatası icin yapman gerekn, Lualarinda bulunan SaveEvent kısmını, UpdateEvent ile değiştirmen. Son olarak, Skill açtırmak icin yapman gereken, "Diger classlar gibi kurian ve portu classını define etmen gerekiyor yanlış hatirlamiyorsam 13 ve 14'dü Class idleri." Bunlari ekledikden sonra hata kalırsa, buraya yazarsin, elbet bir kişi yardım etmeye devam eder.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fonzz 22 #4 Konu Sahibi Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıÖncelikle, Updateevent hatası icin yapman gerekn, Lualarinda bulunan SaveEvent kısmını, UpdateEvent ile değiştirmen. Son olarak, Skill açtırmak icin yapman gereken, "Diger classlar gibi kurian ve portu classını define etmen gerekiyor yanlış hatirlamiyorsam 13 ve 14'dü Class idleri." Bunlari ekledikden sonra hata kalırsa, buraya yazarsin, elbet bir kişi yardım etmeye devam eder.. Classları define ladım hocam. Lua olayında sıkıntım vardı onu da şimdi deniycem teşekkür ederim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fonzz 22 #5 Konu Sahibi Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi Sorun devam ediyor.Lua'lara bakıldı. Src bakıldı. Oralarda herhangi bir sıkıntı görünmüyor.Portu skill açıyor ancak user editörden tanımlamıyor. Kurian hala sıkıntılı.@ KiraAmora61, @ DaTaTrx, @ IrresistibleBana anca siz yardım edebilirsiniz :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #6 Mart 5, 2018 tarihinde gönderildi https://www.kodevelopers.com/yardimci-program-paylasimlari/489-nero-all-in-one-editor-v108-karakterbaslangicharitadropclan-yeni-sql.html bununla denedin mi ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Fonzz 22 #7 Konu Sahibi Mart 6, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıhttps://www.kodevelopers.com/yardimci-program-paylasimlari/489-nero-all-in-one-editor-v108-karakterbaslangicharitadropclan-yeni-sql.html bununla denedin mi ?Denedim orda tanımlamıyor zaten ya. Db de bir yerde bişey eksik ama ne :)Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş