beyaz_01 0 #1 Oluşturuldu: Mart 4, 2018 Ad ve soyad: Mehmet KARA Yaş: 30 Meslek: tekniker Forumumuzu nereden bulduğunuz: arama motoru İlgi alanlarınız: Elektronik,Webtasarım,Database Edit,Client Edit. Forumumuza neden üye olmak istediğiniz: Paylaşımlarda Bulunmak ve hazırda olanlardan faydalanmak (Bilgi paylaştıkça güzeldir.) (varsa) referans olan üyemiz: maalesef Knight Online Tecrübesi: 2004 yılında Ares Serverında başladım 2010 yılında 2 yıl süreyle kendi serverımın yayınını yaptım, şuan için keyifli arkadaş sohbetleri eşliğinde private serverda boş zamanımı geçirmekten keyif alıyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba beyaz_01, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Mart 4, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba, @ beyaz_01, lütfen facebook adresinizi ekleyiniz yada www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler.Not : Sosyal medya hesabı gereklidir! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş