LostMan 37 #1 Oluşturuldu: Ağustos 4, 2017 Hangi server oldugunu hatırlamıyorum v2 old maradonla server açılmıştı koxp vs. için unpacklamıştım tbl ve zone dosyaları knightonline.exe içinde gömülüydü ayrıştırmıştım.Belki eskileri özleyen vardır diye paylaşıyorum. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 5 4 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mericulu95 2 #2 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkür ederim projemde bana çok büyük katkısı oldu eski breth ve piananında dosyaları elinde varmıdır ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #3 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi Bi bakim.. teşekkürler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıHangi server oldugunu hatırlamıyorum v2 old maradonla server açılmıştı koxp vs. için unpacklamıştım tbl ve zone dosyaları knightonline.exe içinde gömülüydü ayrıştırmıştım.Belki eskileri özleyen vardır diye paylaşıyorum.Bu haritaya yer şekilleri ile oynayıp ve event ile maden yapılacak yerleri eklemediğin sürece v2 versionları için kullanışsız bir harita olarak kalacaktır. Eğer paylaştığın üzerinde yapmışlarsa bilemem. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #5 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıteşekkür ederim projemde bana çok büyük katkısı oldu eski breth ve piananında dosyaları elinde varmıdır ?Uskonun clientinden v2 için Breth ve Piana maplerini alabilirsiniz. İsimleri old_elmo ve old_karus. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #6 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
LostMan 37 #7 Konu Sahibi Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıBu haritaya yer şekilleri ile oynayıp ve event ile maden yapılacak yerleri eklemediğin sürece v2 versionları için kullanışsız bir harita olarak kalacaktır. Eğer paylaştığın üzerinde yapmışlarsa bilemem. sanirim homeko sw idi dedigin uzere maden bolgesi olmayabilir hatirlamiyorum deneyen olursa bilgilendirirse iyi olur Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #8 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi +++++++++++4 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mericulu95 2 #9 Ağustos 4, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıUskonun clientinden v2 için Breth ve Piana maplerini alabilirsiniz. İsimleri old_elmo ve old_karus. eski npc düzeninide 1299 bir myko dbden çekicem o zaman herşey tamam oluyor 20xx myko server açmak için :))) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #10 Ağustos 9, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #11 Ağustos 9, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IMOTEB 9 #12 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #13 Ağustos 26, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #14 Ağustos 27, 2017 tarihinde gönderildi Tesekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #15 Ağustos 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #16 Ağustos 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
yumos 0 #17 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MithriLVI 0 #18 Eylül 4, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
relogon 0 #19 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
slmblk51 8 #20 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi eywallahhhh Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KLinux 2 #21 Eylül 11, 2017 tarihinde gönderildi güzel paylaşım teşekkür Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zudokuxd10 3 #22 Eylül 11, 2017 tarihinde gönderildi awesome work thanks man Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TERROR 4 #23 Eylül 14, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #24 Eylül 14, 2017 tarihinde gönderildi Merak ettim tesekkurler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fkose3 0 #25 Eylül 22, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş