bugraozcan 2 #1 Oluşturuldu: Mart 14, 2018 Arkadaslar soacs nin bir sürümünde aynı maplerı kullanmama rağmen battle7_0722.smd hatası alıyorum fakat eski sürüm soacs de bu sorun yok nedeni nedir neyden kaynaklanır teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #2 Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi kullandığın sürüme battle7_0722.smd isimde map eklenmiş demektir.Map Klasörü içerisinde herhangi bir smd dosyasını kopyalayıp ismini bu şekilde yaparsan sorunun çözülebilir.Not : zones dosyaları yok ise o mapa giremeyebilir yada girip hata alabilirsin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #3 Konu Sahibi Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi map dosyalarım içerisinde battle7_0722.smd dosyaları mevcut kardesım ona rağmen aynı hatayı alıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #4 Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi database içinde eklimi zones tablosuna bakarmısın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #5 Konu Sahibi Mart 16, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıdatabase içinde eklimi zones tablosuna bakarmısın 101 ve 102 nolu zone lar olarak 2 tane db de ekli kardesım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #6 Mart 16, 2018 tarihinde gönderildi şuna bir bak o zaman databasede zones tablosundabattle7_0722.smd Bu Doğru olanyoksa battle7_0722 bu yanlış olan eğer böyleyse .smd ekle sonuna Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #7 Konu Sahibi Mart 16, 2018 tarihinde gönderildi dediğin şekilde ekli kardeşim fakat sorun olsa her filesda hata almazmıyım ?-- mesaja ek olarak --Alıntışuna bir bak o zaman databasede zones tablosunda battle7_0722.smd Bu Doğru olan yoksa battle7_0722 bu yanlış olan eğer böyleyse .smd ekle sonuna https://ibb.co/i7dhcx bu şekilde ekli kardeşim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #8 Mart 16, 2018 tarihinde gönderildi olabılır de sorunu anlamaya calısıyorum bunlar ekliyse o hatayı vermesi tuhaf-- mesaja ek olarak --ah güzel kardeşim orda battle2_0722 var battle7_0722 yok :D bunuda ekle Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bugraozcan 2 #9 Konu Sahibi Mart 16, 2018 tarihinde gönderildi çok teşekkür ederim kardeşim bakar kör olmak kötü :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş