DaTaTrx 47 #1 Oluşturuldu: Mart 15, 2018 S.a Arkadaşlar bildiğiniz üzere uskodaki harf kırdırma etkinliği vardı.hepsini ekledim fakat kırdırılma şeklide değilde lua taraflı yapmak istiyorum açıkçası lua yazımı konusunda pek bir bilgim yok arkadaşların ve forumdaki mevcut konulara bakarak denedim fakat başaramadım. KNİGHT şeklinde harfleri ekledim bunları luaya okutup cümle tamam ise karsılıgında cash veya np vermesini istiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi if (EVENT == eventid) then Check = isRoomForItem(UID, itemid); if (Check == -1) then SelectMsg(UID, 2, -1, 832, NPC, 27, 168); -- hata mesaj else RobItem(UID, itemid, adet) -- alıcagı item GiveItem(UID, verecegiitem, adet) -- vericegi item id endend 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #3 Konu Sahibi Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi RobItem(UID, itemid, adet) -- peki üstad bu kısımda itemid,itemid1,itemid2 şeklindemi gitmeliyim yoksa RobItem(UID, itemid, adet) -- alıcagı itemRobItem(UID, itemid1, adet) -- alıcagı item Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #4 Mart 15, 2018 tarihinde gönderildi ve cenk sahnede ���� Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
selfmade 2 #5 Mart 29, 2018 tarihinde gönderildi Öncelikle bütün harfleri kontrol edicek bir lua kodu yazmalısın örnek veriyorumITEMK = HowmuchItem(UID, 111111111); if (ITEMK ITEMN = HowmuchItem(UID, 111111111); if (ITEMN bu şekilde bütün harfleri kontrol ettirebilirsin ve robitem kodu ilede her harften birer tane kullanıcıdan alabilirsin sadece bir örnek verdim mantığı bu şekilde yürütebilirsin yapamazsan ulaş bana yardım ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş