cryofsky 0 #1 Oluşturuldu: Mart 15, 2018 Üye adı: cryofskyAd ve Soyad: Muhammet YılmazÜlke / Şehir: Kocaeli- İzmitHakkınızda kısa bilgi: Adım Muhammet Yılmaz. yaklaşık olarak 11 yıldır knight online oyuncusuyum ve yazılımcısıyım. çeşitli sunucular ile anlaşma yaparak kendimi tanıttım ve kanıtladığıma inanıyorum.E-posta adresiniz: [email protected]Skype adresiniz: Facebook adresiniz: cryofsky1Referans olan üye: Ne kadar süredir Knight OnLine ile ilgileniyorsunuz?: 11Aktif olarak Knight OnLine oynuyor musunuz?: YesOynuyorsanız, hangi sunucuda?: DestanYetkinlikleriniz, becerileriniz nelerdir?: Her türlü yazılım, kod ve oyuniçi düzenlemeler yapabilirim.Önceki çalışmalarınız, referanslarınız: Ek Bilgiler: IP Address:: 31.223.68.7 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Mart 18, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ cryofsky, verdiğiniz facebook hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 adresine herhangi bir mesaj atınız.Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "Herkese Açık" bir şekilde ayarlayınız.Anlayışınız için teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Nisan 9, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ cryofsky, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş