onlineumut 27 #1 Oluşturuldu: Mart 22, 2018 Merhaba kolay gelsin 2167 verisyon geçtim sürekli dc yiyorum sebebi nedir? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #2 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi BENDE GEÇTİM SÜREKLİ DC YİYORDUM 2083 e GERİ DÖNDÜM .... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #3 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi https://www.kodevelopers.com/unpack-exe-paylasimlari/1413-2167-knightonlineexe-decrypt-amp-unpack-amp-bypass.htmlbu exeyi kullanın ilk önce veriyordu o hatayı @özkanözdemir çözdü exeyi güncelledi tekrar indirin eğer düzelmezse tekrar kontrol edin src taraflı bir hata yapmıs olabilirsiniz sorunsuz calısıyor bende dc problemi yaşamadim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıhttps://www.kodevelopers.com/unpack-exe-paylasimlari/1413-2167-knightonlineexe-decrypt-amp-unpack-amp-bypass.html bu exeyi kullanın ilk önce veriyordu o hatayı @özkanözdemir çözdü exeyi güncelledi tekrar indirin eğer düzelmezse tekrar kontrol edin src taraflı bir hata yapmıs olabilirsiniz sorunsuz calısıyor bende dc problemi yaşamadim. hangı source ıle denedın kardesım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #5 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi 2125 src de uzerınde cok oynadım sexyko nun socketleri falan aktardım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #6 Mart 23, 2018 tarihinde gönderildi @ DaTaTrx belirttiği gibi öncesinde sorun vardı.Belli başlı yerlerde XIGNCODE kontrolleri mevcuttu KO.exe üzerinde ve daha sonrasında bu kontroller kaldırıldı 10 dakika içerisinde oyun atma gibi sorunlar çözüldü.Eğer ki hala sorun yaşıyorsanız kullandığınız veya değiştirdiğiniz Client dosyalarını kontrol ediniz.Ayrıca Server taraflı KOSocket classı içerisindeki Disconnect() fonksiyonuna breakpoint koyarak en son nereden çağrıldığını görebilirsiniz. Sorununuzu böylelikle anlarsınız öbür türlü konu içerisine gelip "disconnect from server diye hata alıyorum oyun atıyor." gibi gelirseniz her zaman belirttiğim gibi bize vahiyle sizin sorununuzun çözümü gelmiyor. Ne yapıyorsunuz da disconnect oluyor yada daha öncesinde ne değiştirdiğinizde bu duruma geldi gibi değerlendirmeleri veriniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
murat147a 2 #7 Ocak 19, 2019 tarihinde gönderildi exe için yorum attım teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş