fnesat12 9 #1 Oluşturuldu: Nisan 6, 2018 Knight online ın geliştiricileri ve sahipleri bildiginiz üzere MGAME. Knight Online ı sorunsuz ve akıcı oynamak ve oyundan gerçekten zevk almak isterseniz size KOKO yu önerebilirim. Mgame den üyelik almak yıllardır insanlar için bir sorun olmuştur, Korea serverı yabancı oyunculara sıcak bakmadıgı için, üyelik alırken, telefon ile üyelik dogrulama veya kore id numarası ile üyelik dogrulama kullanıyor. Kısa ve ücretli bir yöntem var, google üzerinden mgame account creating veya Mgame üyelik alımı yazarsanız, sizi, sizin için üyelik alan websitelerine yönlendirebiliyor. Bu websitelerinden cüze miktarlara üyelik sahibi olabilirsiniz. Websiteleri için bana özel mesaj atarsanız size yardımcı olabilirim. (Hiçbir maddi çıkarım yoktur) Dip NOT; Banlanma riskiniz çok fazla, hele oyunda bir koreli sizi şikayet ederse, otomatik olarak hesabınız banlanıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 172 Admin #2 Nisan 6, 2018 tarihinde gönderildi https://www.obtgame.com/verified-mgame-korea-account-yulgang2-hero2-ares-darkfall-wffm.htmlburadan satın alabilir herkes güvenilirdir ve koxpla akmama rağmen aylardır ban yemedim 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #3 Nisan 6, 2018 tarihinde gönderildi 50 tl adamlar tas atıp yorulmadan 50 tl kazanıyorlar iyimiş cidden :D 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asd2323 0 #4 Nisan 6, 2018 tarihinde gönderildi koxp durumu nedir oyunda :D varsa hemen alayım. duyduguma göre expte karışmıyomuş ordakıler koxpa Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fnesat12 9 #5 Konu Sahibi Nisan 7, 2018 tarihinde gönderildi Size diger uzun ve zahmetli yolu anlatıyorum, Öncelikle bu site üzerinden bir id oluşturuyoruz, kullanımı çok basit hemen öğrenebilirsinizKorea identity information Generator OnlineDaha sonra bu websitesi üzerinden yarattıgınız id yi kontrol ediyorsunuz gerçeklik payını;South Korean Resident Registration Number (RRN) Validator Checker Onlineikisininde kullanımı çok basittir. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cennetten 0 #6 Nisan 23, 2018 tarihinde gönderildi adamlar uçmuş.. biz orada kasamayız anlaşılan. 😄 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
izmirinefendisi 0 #7 Haziran 12, 2018 tarihinde gönderildi bende 2 ay oynadım hiç bir şey yokken banlandım 75lv yapmıştım karakteri Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #8 Ağustos 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Size diger uzun ve zahmetli yolu anlatıyorum, Öncelikle bu site üzerinden bir id oluşturuyoruz, kullanımı çok basit hemen öğrenebilirsinizKorea identity information Generator Online Daha sonra bu websitesi üzerinden yarattıgınız id yi kontrol ediyorsunuz gerçeklik payını;South Korean Resident Registration Number (RRN) Validator Checker Online ikisininde kullanımı çok basittir. Bu yol legal midir? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vandaltivi 0 #9 Aralık 17, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSize diger uzun ve zahmetli yolu anlatıyorum, Öncelikle bu site üzerinden bir id oluşturuyoruz, kullanımı çok basit hemen öğrenebilirsiniz Korea identity information Generator Online Daha sonra bu websitesi üzerinden yarattıgınız id yi kontrol ediyorsunuz gerçeklik payını; South Korean Resident Registration Number (RRN) Validator Checker Online ikisininde kullanımı çok basittir. hocam bu şelilde üyelik alabildin mi? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
muffinman11 1 #10 Ocak 6, 2019 tarihinde gönderildi he plugin found in the topic is not working with friends. It's a good idea to close the issue until the solution is found. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #11 Haziran 7, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Reiyzen 0 #12 Aralık 16, 2019 tarihinde gönderildi AlıntıSize diger uzun ve zahmetli yolu anlatıyorum, Öncelikle bu site üzerinden bir id oluşturuyoruz, kullanımı çok basit hemen öğrenebilirsiniz Korea identity information Generator Online Daha sonra bu websitesi üzerinden yarattıgınız id yi kontrol ediyorsunuz gerçeklik payını; South Korean Resident Registration Number (RRN) Validator Checker Online ikisininde kullanımı çok basittir. Bu yöntem çalışıyor mu? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş