espandot 4 #1 Oluşturuldu: Nisan 8, 2018 ARkadaslar 1299 versıonda paylasılmıs olan OldSchoolKO dbsı ıle ugrasıyorum ancak MAP ları olmadıgı ıcın cok yoruldum. Herhangı bır mapları olan bır homekodatabaseden ZONE_INFO dosyasını export ettım evet tüm gateler çalışır durumda ancak şimdide hiçbir mapte hiçbir monstera atak yapılmıyor, potlar kullanılamıyor. Sebebi SMD'ler ile alakalımı yoksa baska bır sorunmu var. Yaptıgım ıs dogrumu degılmı hıcbırsey anlamadım ınanın bana yol gosterebılecek bırılerı varmı lutfen 2 gundur beynım patlamak uzere ne yaptıysam olmuyor ya gate calısmıyor ya atak yapılmıyor ya pot basılmıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #2 Nisan 8, 2018 tarihinde gönderildi arenada ortada bulunan bölümde skill kullanılmaz 1299da maradondaki arenaları aktif etmek için incelemiştim smd ile alakalı bir durumdu. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #3 Konu Sahibi Nisan 8, 2018 tarihinde gönderildi nasıl duzeltebılırız bır onerın varmı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #4 Nisan 8, 2018 tarihinde gönderildi smd editör vardı onu indir oradan bir id gibi bişey veriliyordu o verilen numaraya göre atack durumları ayarlanıyordu galiba incele dostum bende hatırlayamadım tam :( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #5 Nisan 8, 2018 tarihinde gönderildi Potlar falan kullanılmıyor demişsin, peki tbller oskoya mı ait? magic numlarını değişmiş olabilirler, bir kontrol et istersen db ile tblleri karşılaştır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #6 Nisan 8, 2018 tarihinde gönderildi O linkdeki verilmiş olan Osko d.b versiyon 1298 olduğuna eminmisin ben x19 diye hatırlıyorum bilgin olsun + olarak momentum dediği tbl sorunluda olabilir ufak bir tavsiye bir şey yapmak istiyorsun 0 dan başla ve o şekilde editleyerek ilerle hadi k.g Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #7 Konu Sahibi Nisan 8, 2018 tarihinde gönderildi arkadaşlar hepinize teşekkür ederim nasıl oldu bilmiyorum ancak server acıldıktan 1 dakika sonra damage atabilmeye başladım tum harıtalarda :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fnesat12 10 #8 Nisan 9, 2018 tarihinde gönderildi Ebenezer kaynaklı 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş