espandot 4 #1 Oluşturuldu: Nisan 21, 2018 Arkadaşlar SQL serverda kurdugum database ilk kuruluşta yaklasık 3-4 dakıka suruyor ve 4-5 gb gibi bir yer tutuyor ancak aradan 3-4 gün gectıkten sonra harddısk tamamen doluyor, sorun nerede olabılır? database sürekli şişme halinde-- mesaja ek olarak --akşama kadar şişme olur hıc oynama yapmadan db uzerınde akşam tekrar SS alıp atacagım arkadaşlar-- mesaja ek olarak ---- mesaja ek olarak --https://hizliresim.com/p6lzDL Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #2 Nisan 21, 2018 tarihinde gönderildi SQL den dbnin üzerine sağ tıkla prop optionstan recovery modeli ilk simpleye al ardından proptan gene optionsa gel maxsize bölümünde maximum kaç değeri olsun onu gür ardından gene full moda al 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #3 Konu Sahibi Nisan 21, 2018 tarihinde gönderildi www.kodevelopers.com (1) -- mesaja ek olarak --www.kodevelopers.com (1) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Nisan 21, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı www.kodevelopers.com (1) -- mesaja ek olarak --www.kodevelopers.com (1) Hayırdır bu nedir.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #5 Konu Sahibi Nisan 21, 2018 tarihinde gönderildi düzelmiştir inşaAllah Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YowZa 32 #6 Nisan 21, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı SQL den dbnin üzerine sağ tıkla prop optionstan recovery modeli ilk simpleye al ardından proptan gene optionsa gel maxsize bölümünde maximum kaç değeri olsun onu gür ardından gene full moda al Teşekkürler aynı problemi ben de yaşıyordum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Nisan 21, 2018 tarihinde gönderildi Çözdüysa bana dön... çözerim %100 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #8 Konu Sahibi Nisan 24, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSQL den dbnin üzerine sağ tıkla prop optionstan recovery modeli ilk simpleye al ardından proptan gene optionsa gel maxsize bölümünde maximum kaç değeri olsun onu gür ardından gene full moda al max size bolumunu bulamadım hocam nerede tam olarak o prop optıonsta Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #9 Nisan 25, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba Öncelikle Sql Aç Databasene Sağ tıkla özelikler de Sonra Aşagida verdim resima bak Log ismini ögren sonra vereceğim Quarry kod Dbne gir gereken yerleri düzelt mesala benim db log ismi resimde sendeki farklı olabilir.Buda kod Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #10 Konu Sahibi Nisan 27, 2018 tarihinde gönderildi arkadaşlar sorunu forumdan bir arkadaş cözdü ancak LOGLAR1024 MB düştü ve hıcbırsekılde artmıyor sureklı 1024 MB. Acaba bu durum database için sorun oluştururmu? sanırım DB hıc LOG tutmuyor artık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
we1982 26 #11 Mayıs 1, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler aradığım konu .... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
doktorpro423 1 #12 Mayıs 21, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #13 Mayıs 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Merhaba Öncelikle Sql Aç Databasene Sağ tıkla özelikler de Sonra Aşagida verdim resima bak Log ismini ögren sonra vereceğim Quarry kod Dbne gir gereken yerleri düzelt mesala benim db log ismi resimde sendeki farklı olabilir. Buda kod bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rhaegal 2 #14 Haziran 16, 2018 tarihinde gönderildi bakalm Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
coldrose 0 #15 Haziran 22, 2018 tarihinde gönderildi bende bi bakayım teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sas166 2 #16 Eylül 18, 2018 tarihinde gönderildi bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #17 Eylül 18, 2018 tarihinde gönderildi Arkadaşlar probleminizi bu kod aracılığı ile çözebilirsiniz. USE kn_online; GO ALTER DATABASE kn_online SET RECOVERY SIMPLE; GO 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
penthos48 2 #18 Eylül 24, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
FrontLines 35 #19 Kasım 26, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürlerr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
valentinako 0 #20 Mayıs 6, 2019 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #21 Aralık 2, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Julien 10 #22 Eylül 23, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş