demirhan 2 #1 Oluşturuldu: Nisan 27, 2018 Merhabalar Resimde görüldüğü gibi arenada Rakibe atak yapılamıyor. Karakter Z ye tıkladığım zaman farklı rotaya çevriliyor. Aynı zamanda Moradonun heryerinde Char Chara tıklayamıyor. Neden kaynaklandığını bir türlü çözemedim. Bir arkadaşımız daha yaşamış bu sıkıntıyı fakat çözümü yorum kısmına yazılmadığı için çözümü bulamadım . Yardımcı olabilirseniz nereye bakmam gerekir vs sevinirim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #2 Nisan 27, 2018 tarihinde gönderildi UserInOut paketinin info kısmı tam olduğuna emin misin? Karakterin adı garip çıkmış. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
demirhan 2 #3 Konu Sahibi Nisan 27, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıUserInOut paketinin info kısmı tam olduğuna emin misin? Karakterin adı garip çıkmış. Merhaba ufak bi eksik kod vardi onu hallettim fakat z sorunu halen devam etmekte Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HALO74 3 #4 Nisan 28, 2018 tarihinde gönderildi SendTargetHP fonksiyonunu kontrol etmeni tavsiye ederim çalışır bi sourceden kendi fonksiyonunu karşılaştır ayrıyetten SendTargetHP başka yerlerdede kullanılmıştır onlarada bak belki bi yerde karıştırmış olabilirsin , void CUser::SendTargetHP Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş