Orçun 250 #1 Oluşturuldu: Mayıs 1, 2018 Mgame'in oyunlarını incelerken Hero Online isimli oyunun client dosyalarının Knight Online ile aynı olduğunu fark ettim. Vaktim olmadığı için pek kurcalamadım fakat içerisinde ayıklayıp Knight Online'na uyarlayabileceğiniz dosyalar bulunmakta. Videodan anlayabileceğiniz gibi bazı üst version serverlarda kullanılan yeni monsterlar Hero Online'dan alınmış. Oyunun boyutu 2GB Kore üzerinden çok yavaş çektiği için Google Drive'a yükledim. İlgisini çeken Item,Fx vb. ayıklamak isteyen arkadaşlar göz atabilir. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. .[/HIDE] 1 7 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DEVILCRAFT 172 Admin #2 Mayıs 1, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler paylaşım için ^^ bakalım kaliteleri nasılmış Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hakancoskun 20 #3 Mayıs 1, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler kardeşim, tam aradığım şeyi lak diye önüme koydun :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #4 Mayıs 1, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #5 Mayıs 1, 2018 tarihinde gönderildi eline sağlık. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SystemGaming 1 #6 Mayıs 2, 2018 tarihinde gönderildi eline sağlık güzel paylaşım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #7 Mayıs 2, 2018 tarihinde gönderildi Ben bakmıştım bunlara kalite yerlerde. KO'nun grafikleri daha iyi :) İşe yarayabilecek tek şey skill efektleri olabilir diğerleri faso fiso. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Forathdor 57 #8 Temmuz 7, 2018 tarihinde gönderildi Bildiğim kadarı ile aynı firma yapıyor bu oyunuda NTTGAME'in kore uzantılı firması 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jagu 2 #9 Temmuz 26, 2018 tarihinde gönderildi ++++++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MRX 1 #10 Temmuz 27, 2018 tarihinde gönderildi güzel paylaşım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #11 Ekim 31, 2020 tarihinde gönderildi teşekkürler yararlı bir paylaşım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Artemis 0 #12 Ocak 9, 2021 tarihinde gönderildi yararlı bir paylaşım olmuş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #13 Ağustos 24, 2023 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TERMINATOR 0 #14 Aralık 31, 2023 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
meteorfal1 0 #15 Ocak 4, 2024 tarihinde gönderildi Ellerine sağlık kral kobra Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lorexto 0 #16 Mayıs 4, 2024 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DarkRider 0 #17 Mayıs 5, 2024 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş