Nero 867 Admin #1 Oluşturuldu: Ağustos 13, 2017 2000+ ÜZERİ SQL VERSİYONLARINA UYARLANMIŞTIR, İSTEĞE GÖRE CONNECTION STRING DEĞİŞTİRİLEBİLİR. SADECE FORUM ÜYELİĞİ OLAN KİŞİLER BU PAYLAŞIMDAN FAYDALANABİLİR, PROGRAM İNTERNETSİZ ORTAMDA ÇALIŞMAZ. SADECE FORUM ÜYELİĞİNİZ İLE GİRİŞ YAPABİLİR VE KULLANABİLİRSİNİZ. AÇARKEN HATA ALANLAR YÖNETİCİ OLARAK + WİNDOWS UYUMLULUK MODU İLE ÇALIŞTIRSIN. SUNUCUDA OCX HATASI ALIRSANIZ YANINDAKİ OCX DOSYALARINI Windows/System32 KLASÖRÜNE ATIN VE AŞAĞIDAKİ KODLARI .BAT DOSYASI OLARAK KAYDEDİP ÇALIŞTIRIN. Spoiler @echo off regsvr32 MSINET.OCX regsvr32 COMDLG32.OCX regsvr32 MSADODC.OCX regsvr32 MSCOMCTL.OCX regsvr32 RICHTX32.OCX echo OCX Kayit islemi gerceklesmistir. pause Settings.ini dosyası içerisinde gerekli ayarları yapmanız gerekmektedir. [SETTINGS] CONNECTION_STRING=Driver={SQL Server};Server=NERO\SQLEXPRESS;Database=kn_online;Id=test;Password=test; Güncellemeler Alıntı 1900+ Inventory Editor ve Beginner (Başlangıç) Item Editor eklenmiştir Zone Editor'de moradon zonesi için otomatik olarak USKO Moradon seçilidir, isteğe göre sağ tıklayarak eski - yeni - osmanlı moradon tercihlerini kullanabilirsiniz. Banka, Başlangıç, Inventory itemlerini düzeltebilmeniz için veritabanında sütunlar varchar veya binary olarak seçilmiş olmak zorundadır. Her ikisinde de kayıt yapmaktadır. Download 11.02.2024 güncellemesi: Section hatası problemi giderildi (login olma kaldırıldı), zone editör için tablo tanımlamaları settings.ini içerisine alındı. https://www.mediafire.com/file/q98xm5i7o73bboi/Nero_All_In_One_Editor_v1.08.zip/file Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. [/HIDE] Virüstotal sonucu https://virustotal.com/#/file/e1a8733ec0fd79c4b40f1ee5438bc40652048640171e6b25a31123d9ed53c7c5/detection Başlangıç İtem için gerekli tablo ve prosedür Spoiler IF EXISTS (SELECT * FROM [dbo].[sysobjects] WHERE id = object_id(N'[dbo].[BEGINNER_ITEM]') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsUserTable') = 1) DROP TABLE [dbo].[BEGINNER_ITEM] GO IF EXISTS (SELECT * FROM [dbo].[sysobjects] WHERE id = object_id(N'[dbo].[GIVE_BEGINNER_ITEM]') and OBJECTPROPERTY(id, N'IsProcedure') = 1) DROP PROCEDURE [dbo].[GIVE_BEGINNER_ITEM] GO CREATE TABLE [dbo].[BEGINNER_ITEM] ( [iClass] [smallint] NOT NULL , [strClass] [char] (10) NULL , [Gold] [bigint] NULL DEFAULT (0), [strItem] [binary](800) NULL ) ON [PRIMARY] GO INSERT INTO [dbo].[BEGINNER_ITEM] (iClass, strClass, Gold, strItem) VALUES ( 1, 'Warrior', 0, Cast(0 as BINARY(800))); INSERT INTO [dbo].[BEGINNER_ITEM] (iClass, strClass, Gold, strItem) VALUES ( 2, 'Rogue', 0, Cast(0 as BINARY(800))); INSERT INTO [dbo].[BEGINNER_ITEM] (iClass, strClass, Gold, strItem) VALUES ( 3, 'Magician', 0, Cast(0 as BINARY(800))); INSERT INTO [dbo].[BEGINNER_ITEM] (iClass, strClass, Gold, strItem) VALUES ( 4, 'Priest', 0, Cast(0 as BINARY(800))); SET QUOTED_IDENTIFIER ON GO SET ANSI_NULLS ON GO CREATE PROCEDURE [dbo].[GIVE_BEGINNER_ITEM] @strUserId varchar(21) AS BEGIN DECLARE @Class smallint SELECT @Class = CAST(SUBSTRING(CAST(Class AS varchar(3)), 2, 2) AS int) FROM USERDATA WHERE strUserId = @strUserId IF @Class = 1 OR @Class = 5 OR @Class = 6 SET @Class = 1 IF @Class = 2 OR @Class = 7 OR @Class = 8 SET @Class = 2 IF @Class = 3 OR @Class = 9 OR @Class = 10 SET @Class = 3 IF @Class =4 OR @Class = 11 OR @Class = 12 SET @Class = 4 UPDATE USERDATA SET strItem = (SELECT strItem FROM BEGINNER_ITEM WHERE iClass = @Class), Gold = (SELECT Gold FROM BEGINNER_ITEM WHERE iClass = @Class) WHERE strUserId = @strUserId END GO SET QUOTED_IDENTIFIER OFF GO SET ANSI_NULLS ON GO Resimler Spoiler Kara liste (algılanırsa otomatik kapanır) wireshark,packet,detect,ollydbg,profiler,tracer İleride eklenilmesi düşünülenler Letter Editor / Letter Item Send Exchange Editor Group Drop List Editor ** Zone Editor -> NPC Path ayarlanabilme (koxplarda yol çizme gibi) ** User Editor -> Friend Editor ** User Editor -> Skill Editor 29 104 2 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #2 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Nereden temin edebileceğiz bu programı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #3 Konu Sahibi Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi birazdan yüklüyorum 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #4 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Heyecanla bekliyoruz ! :P Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #5 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Beklemekdeyiz bakalım merak ediyorum :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NaNoKiSeToRa 8 #6 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Tamer valla sonunda güncelledin şükürler olsun bunu arşive atıcam daha da çıkarmam 1.07 den gına gelmişti bide pentagram çıkarsa tadından yenmez eline sağlık. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #7 Konu Sahibi Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Banka kısmını unutmuşum ona da ufak bir guncelleme yaptıktan sonra tekrar link vericem eklemiştim linki sildim geri bekleticem biraz, konuyu programa güncelleme bölümüne link olarak eklemek için açtım önceden mecburen :) 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
NaNoKiSeToRa 8 #8 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıBanka kısmını unutmuşum ona da ufak bir guncelleme yaptıktan sonra tekrar link vericem eklemiştim linki sildim geri bekleticem biraz, konuyu programa güncelleme bölümüne link olarak eklemek için açtım önceden mecburen :)Bu arada forum üyeliği ile giriş sistemini iyi yapmışsın malum hırsızlar çok vip satıp insan dolandıran çok :F fox farkıyla hemen paylaşırdı 2 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #9 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi @ Nero tamer abi şu hatayı düzelt artık :p Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #10 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi görüntüyü kaldıralım random karakter isimlerini düzenlerken şey olmuş :D 3 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #11 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi 1.07 de bir haritadaki mosnter veya NPC leri listeleyip koordinatlarını falan düzenleyemiyordum, sadece npc ya da monster eklemesi yapıalbiliyordu. Bunda var olanları düzenleme yapabilecek miyiz. Olursa çok iyi olur. Diğer editörler genelde sadece 1299 destekli olduğundan üst versiyonlarda sorunlar çıkarıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #12 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi çok güzel olmuş tişikkir ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #13 Konu Sahibi Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi @ hiCenglyy o buyuk ihtimal skill kayıt olayında problem yaratıyor zaten su an skill bar düzenleme aktif degil o sistemi iptal edeyim mesajını da kaldırıyorum, birazdan yeni link ekleyeceğim banka sistemini düzeltiyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #14 Konu Sahibi Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı1.07 de bir haritadaki mosnter veya NPC leri listeleyip koordinatlarını falan düzenleyemiyordum, sadece npc ya da monster eklemesi yapıalbiliyordu. Bunda var olanları düzenleme yapabilecek miyiz. Olursa çok iyi olur. Diğer editörler genelde sadece 1299 destekli olduğundan üst versiyonlarda sorunlar çıkarıyor.bunu düzeltmen gerekiyor büyük ihtimal ile settings.ini dosyasında veritabanına uyumlu bir halde düzeltirsen calısacaktır Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
babazalim 5 #15 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi teşekkrüler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Mountain 49 #16 Ağustos 13, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #17 Konu Sahibi Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ KiraAmora61, @ NaNoKiSeToRa, @ HKS, @ babazalim, @ Mountainlink eklenmiştir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #18 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler tamer eline emeğine sağlık :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
zudokuxd10 3 #19 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi awesome work i wanna see Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Anyone 56 #20 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #21 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ Nero Uzak editor var mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #22 Konu Sahibi Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ Nero Uzak editor var mı ? connection string degistirerek uzak baglantıyı deneyebilirsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #23 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi @ Nero bi örnek atabilir misin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
neonka99 0 #24 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi eyvallah kardeşim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #25 Ağustos 14, 2017 tarihinde gönderildi Ellerine sağlık Tamer :) 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş