kopukum21 8 #76 Eylül 28, 2017 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xreal12x 5 #77 Eylül 29, 2017 tarihinde gönderildi Gracias Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #78 Eylül 30, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
gunesnet 0 #79 Ekim 1, 2017 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
storbilisim 0 #80 Ekim 4, 2017 tarihinde gönderildi cok güzel olmus drop editör yanında grup drop eklenirse daha iyi olur. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xterme 177 #81 Ekim 7, 2017 tarihinde gönderildi Coook Teşekkürler Gercekten Cook guzell Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JustBeAnqeL 4 #82 Ekim 7, 2017 tarihinde gönderildi Herkese iyi forumlar. Benim nero ile ilgili bir problemim var yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Neroda yaşadığım sorun karaktere item ekleyip kayıt ediyorum editörde kayıtlı görünüyor fakat oyuna girince karakterin üzerinde item gözükmüyor. Editörü tekrar açtığımda String adında sanırım buglu itemler atıyor kendi kendine . Resimdeki soru işaretli olan kutucuklar beliriyor. Bana yardımcı olabilirseniz sevirim iyi forumlar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Nero 867 Admin #83 Konu Sahibi Ekim 7, 2017 tarihinde gönderildi AlıntıHerkese iyi forumlar. Benim nero ile ilgili bir problemim var yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Neroda yaşadığım sorun karaktere item ekleyip kayıt ediyorum editörde kayıtlı görünüyor fakat oyuna girince karakterin üzerinde item gözükmüyor. Editörü tekrar açtığımda String adında sanırım buglu itemler atıyor kendi kendine . Resimdeki soru işaretli olan kutucuklar beliriyor. Bana yardımcı olabilirseniz sevirim iyi forumlar.AlıntıBanka, Başlangıç, Inventory itemlerini düzeltebilmeniz için veritabanında sütunlar varchar veya binary olarak seçilmiş olmak zorundadır. Her ikisinde de kayıt yapmaktadır.strItem sütununu düzeltmeniz gerekiyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Soreja 0 #84 Ekim 11, 2017 tarihinde gönderildi tesekurlşerrrrrr Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eqwa11 1 #85 Ekim 12, 2017 tarihinde gönderildi Teşekürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #86 Ekim 14, 2017 tarihinde gönderildi Eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
qqcnk 0 #87 Ekim 17, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
memba 2 #88 Ekim 18, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mjw62335 3 #89 Ekim 20, 2017 tarihinde gönderildi görüntüyü kaldıralım random karakter isimlerini düzenlerken şey olmuş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #90 Ekim 20, 2017 tarihinde gönderildi parmaklarına sağlık teşekkür ederim 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
gokberkcatal 2 #91 Ekim 22, 2017 tarihinde gönderildi eyvallah hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ArdaDMR 1 #92 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HTuzen 56 #93 Ekim 24, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Eline Sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JERF 0 #94 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi Teşekküler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ForforikInsan 0 #95 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi tenks Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #96 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler emegine sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Yusufa 3 #97 Ekim 27, 2017 tarihinde gönderildi tesekkürler eline saglık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lars 0 #98 Ekim 30, 2017 tarihinde gönderildi eskiside çok iyiydi gelişmiş halini merak ediyoruz :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
dodo74100 0 #99 Ekim 31, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YolGezer 0 #100 Kasım 1, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş