jagu 2 #1 Oluşturuldu: Mayıs 8, 2018 Merhaba elinde v1299 server files + map + db + client +panel olarak full olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşabilirmi iyi forumlar Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Mayıs 8, 2018 tarihinde gönderildi Sunucuyu ve domaini almadıysan onları da verebiliriz istiyorsan? 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jagu 2 #3 Konu Sahibi Mayıs 8, 2018 tarihinde gönderildi sunucum var domain almayı düşünmüyorum şu anda Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #4 Mayıs 8, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSunucuyu ve domaini almadıysan onları da verebiliriz istiyorsan? :D hahaha Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Rhaegal 2 #5 Mayıs 8, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSunucuyu ve domaini almadıysan onları da verebiliriz istiyorsan? Haykırdım :D:DD:D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jagu 2 #6 Konu Sahibi Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi kimi db paylaşmış kimi server files paylaşmış ve bunların arasında birbirine uyumlu olanları bulmakda zorlanıyorum o yüzden db+server files+client hepsi çalışır birbirne uyumlu olarak elinde olan var ise paylaşabilirmi dedik konuyu stand up dönmüş Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tengri 7 #7 Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSunucuyu ve domaini almadıysan onları da verebiliriz istiyorsan? üste parada verirsen kabul eder :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
INSOMNIA 4 #8 Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSunucuyu ve domaini almadıysan onları da verebiliriz istiyorsan? ben de alabilir miyim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jagu 2 #9 Konu Sahibi Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıben de alabilir miyim Konu başka yere kaydı ciddiyetini kaybetti Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MohamedSuper 3 #10 Temmuz 29, 2018 tarihinde gönderildi ++++++ Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş