espandot 4 #1 Oluşturuldu: Mayıs 9, 2018 Arkadaşlar Breth Piana database olan bir dbden zonesleri export ettim ancak haritanın bi yerine gidince DC veriyor ve o chara girmeye calıstıgında sureklı dc olarak doguyor brete ılk gecıste sorun yok ancak daha sonra o noktaya gıdınce DC yıyorum. Cozum onerısı olan varmı arkadaslar? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #2 Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi haritanın max x ve max z kordinatlarından kaynaklandığını düşünüyorum zoneinfo tablosundan bu değerleri arttırmayı deneyebilirsin.Eğer çözüm olmaz ise smd nide değiştirerek tekrar deneyebilirsin smd içerisinde max x max z değerleri var 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #3 Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi Sorun soacs ile alakalı. Osmanx breth ve piana kullananlara ayrı ebenezer veriyormuş zannedersem. El morad luferson kordinatında dağa taşa denk geldiği için breth piana kordinatları wallhack gibi dc atıyor otomatik. Ayrı sorun mesela bifrost haritasında yoldan gitmez dağdan geçersen gene dc atıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
espandot 4 #4 Konu Sahibi Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi Alıntıharitanın max x ve max z kordinatlarından kaynaklandığını düşünüyorum zoneinfo tablosundan bu değerleri arttırmayı deneyebilirsin.Eğer çözüm olmaz ise smd nide değiştirerek tekrar deneyebilirsin smd içerisinde max x max z değerleri var dediğinizi denedim çözüm alamadım muhtemelen Orçunun söylediği gibi durum galiba yinede teşekkür ederim çok sağolun Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Mayıs 9, 2018 tarihinde gönderildi Mustafa yatacak yerin yok (OsmanX) :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CHROME 194 #6 Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi breth piana kullanmaya devam ediceksen dc yeyince towna atıcak şekilde ayarla login veya logout prosedürlerini. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş