BORNTOKILL 142 #1 Oluşturuldu: Mayıs 10, 2018 1298 Karus hera basıyorum sorunsuz ama Human da basınca oyundan atıyor sebebi ne olabilir sizce ? Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #2 Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi Client dosyaları eksik yada tbl bozuk. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #3 Konu Sahibi Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi Client dosyaları eksik yada tbl bozuk. Tbller sorunsuz İtemlerin kodları ve skill efeclerindede sorun yok anlamadım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Orçun 250 #4 Mayıs 10, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTbller sorunsuz İtemlerin kodları ve skill efeclerindede sorun yok anlamadım UPC_DefaultLooks tblsinde ayarlı olan dosyalar clientinde mevcut değil o halde. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BORNTOKILL 142 #5 Konu Sahibi Mayıs 11, 2018 tarihinde gönderildi UPC_DefaultLooks tblsinde ayarlı olan dosyalar clientinde mevcut değil o halde. UPC_DefaultLooks tbl ayarlayak sorunumu çözdüm saol orçun yapıyorsun bu server işlerini hera silme npc si yapmak istiyorum onu nasıl yapabilirim? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş