cryofsky 0 #1 Oluşturuldu: Mayıs 20, 2018 Arkadaşlar her zaman id şifre yazmak mantıksız geliyor bana o yüzden dll veya oyun için bir kayıt sistemi oluşturmak istiyorum bunun mantığını açıklayabilecek olan var mı? Merak ettiklerim ve öğrenmek istediklerim; Source içerisinde login için id şifre olayları nerede dönüyor hangi void ? Inı kaydetme ve okuma source içersinde veya 3. yazılım programlarıyla nasıl yapılır ? Chat bölümüne +Kod yazdığımda 3. Program bunun algılamasını nasıl sağlayabilirim? Basit bir proje veya kod var mı? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SylvesterX 0 #2 Mayıs 20, 2018 tarihinde gönderildi Knight Online .exe sourcesi varsa elinde bu tarz olaylar berki mümkün olabilir yoksa asm ile yapılabilir mi diye sorguluyorum şöyle bi beynimi ama sanmıyorum :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cryofsky 0 #3 Konu Sahibi Mayıs 20, 2018 tarihinde gönderildi Ko.exe sourcesi mi lazım? başka türlü yapamam mı ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SylvesterX 0 #4 Mayıs 20, 2018 tarihinde gönderildi asm ile default textbox değeri verebilceğini sanmıyorum ama mümkünde olabilir asm den iyi bilen birisi daha doğru cevap verir ama ko exe sourcesi olduğunda bu istediğini gönlünce yapabilirsin Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #5 Mayıs 20, 2018 tarihinde gönderildi ASM bilgin var mı ilk önce onu sorayım. Çünkü istediğin şey ASM ve C++ ile yapılabilinir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cryofsky 0 #6 Konu Sahibi Mayıs 21, 2018 tarihinde gönderildi Asm başlangıç olarak biliyorum cz deki ölen öldüren lerin renklerini değiştirmek için biri asm kod paylamıştı ordan yola çıkarak 1-2 ay uğraşmıştım sadece eğer asm bilgisiz yapılamıyorsa vazgeçicez bu yaştan sonra bide asm zor :)Peki şu konu hk yardımcı olabilirsiniz umuyorum koxplarda vardı mesela devilcraftın var güncel olan ++ yazınca otomatik buff atıyor böyle bir sistem nasıl yapabilirim?mesela kullanıcı chate "bilgi" yazacak arkplanda çalışan uygulama bunu algılayıp server hk bilgi gelecek oyundan bağımsız bir şekilde ayrı ama chat'e göre çalışacak Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #7 Mayıs 21, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıAsm başlangıç olarak biliyorum cz deki ölen öldüren lerin renklerini değiştirmek için biri asm kod paylamıştı ordan yola çıkarak 1-2 ay uğraşmıştım sadece eğer asm bilgisiz yapılamıyorsa vazgeçicez bu yaştan sonra bide asm zor :) Peki şu konu hk yardımcı olabilirsiniz umuyorum koxplarda vardı mesela devilcraftın var güncel olan ++ yazınca otomatik buff atıyor böyle bir sistem nasıl yapabilirim? mesela kullanıcı chate "bilgi" yazacak arkplanda çalışan uygulama bunu algılayıp server hk bilgi gelecek oyundan bağımsız bir şekilde ayrı ama chat'e göre çalışacak Buff atılma yani "++" yazma olayını anlatayım. Server tarafından gelen paketi dinliyorsun. Gelen paket Chat paketi ise ayrıştırmaya başlıyorsun. Packet >> (byte)ChatType >> (byte)Nation >> (int16)SenderID >> (string)strSender >> (string)strMessage; Ardından gelen pakette kontrol sağlıyorsun. Eğer ki SenderID == -1 ise işlem yapmıyorsun. Sonra yine kontrol sağlıyorsun. strMessage yani gelen yazı ++++ yada buff gibi terimler içeriyor mu? Eğer ki içeriyorsa bu sefer Servera paket gönderiyorsun. Magic paketi oluyor buda bunu kafamdan sallıyorum. Packet diye ve böylelikle buff vermiş oluyorsun. Anlaşılmayan bir durum? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cryofsky 0 #8 Konu Sahibi Mayıs 21, 2018 tarihinde gönderildi Packet >> (byte)ChatType >> (byte)Nation >> (int16)SenderID >> (string)strSender >> (string)strMessage;Bu lazımdı çok teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aliemre123 25 #9 Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi Bildiğim kadarıyla yeni açılacak bir server bu oto login olayını yaptı ama hangisi hatırlamıyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş