Junbo59 1 #1 Oluşturuldu: Mayıs 28, 2018 Sa Arkadaşlar Başlıkta belırtıgım gıbı trına ıle +8 ıtemler +10 a kadar %100 geçıyor bunun bır çozumu varmıdır veya sorun neyden kaynaklı bılgısı olan varmı bır yardımcı olursanız cok sevınırım şımdıden teşşekur ederım yardımlarınız ıcın Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #2 Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi ya source den upgrade.handler di galiba trinanin % kac arttirdigina bakican oda trina ile her itemi %100 geciriyorsa bak, yada database den item_upgrade ngenrate sine bak 10000 olarak ayarlanmis olabilir telefondan yaziyorum terimleri yanlis yazmis olabilirim 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Junbo59 1 #3 Konu Sahibi Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi Bıraz Daha Açıklayıcı Olursan Cok Mutlu Kalırım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
DaTaTrx 47 #4 Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi editör ile değiştirebilirsin upgrade editör Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #5 Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi upgrade editor aracılığı ile düzenleme yapabilirsin kardeşim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Junbo59 1 #6 Konu Sahibi Mayıs 28, 2018 tarihinde gönderildi Hata Verıyor Işte Üstad Sorun Orda Ben Onuda Duşundum Trına Seçıyorm Ama Dırek Hata Verıtor ! Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş