CENGLYY 163 #1 Oluşturuldu: Ağustos 18, 2017 CC'ye ısınmak için yeni başladım cs6ta takılıyordum pek fark yok ama mouseye alışamadım , can sıkıntısıdan böyle birşey yaptım psd'sini aşşağıya bırakıyorum düzenleyemeyen olursa yoruma yazmak istediği yazıyı yazarsa özel mesajdan yollarım hepinize keyifli forumlar.:) Örnek : Link = Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Rar şifresi : kodevelopers.com 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ağustos 18, 2017 tarihinde gönderildi Güzel hoş ama benim imzam hiç bir zaman değişmez ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
canyasak 0 #3 Mart 20, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler cengiz :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
SystemGame 0 #4 Temmuz 18, 2019 tarihinde gönderildi eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
lorqin 0 #5 Temmuz 19, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler cengiz Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş