hayalc 131 #1 Oluşturuldu: Ağustos 22, 2017 Önceden başka bir forumda paylaşmıştım fakat şuan kapalı. Daha sonra malum forumda paylaşıldı mı bilmiyorum ben bulamadım. Karakter "Shaiya Online"da bulunan bir karakter, oradan almıştım. İsminin "Kari" olmasının sebebi; ilk başta "karı" diye kaydetmiştim sonra "ı" sıkıntı çıkarır diye "i" yaptım. İsmi "Kari" olarak kaldı :F Link: Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. Kullanım: v2 için direkt patchi atarsanız, Hera bastığınızda Kari olursunuz. Oyuna tbl,db vs olarak tam implemente etmemiştim o yüzden düzgün patchi yok. 1299 için de patch koydum fakat soacs'in olayını hatırlamadığımdan .tbl vs ayarlamadım, siz şeyaparsınız. Kısaca n3joint ve n3animleri sorunsuz çalışıyor diğer ayarları siz yapın :D 1 8 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #2 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #3 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
IndianaPOLIS 30 #4 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi çok güzel duruyor böyle diğer oyunlardan alarak bu oyunu geliştirmeye devam edilebilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
xreal12x 5 #5 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ValarMarghulis 1 #6 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YunusKilinc 45 #7 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi Farklılık açısından başarılı :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
nxwile 181 #8 Ağustos 22, 2017 tarihinde gönderildi elinr emeğine sağlık dostum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
l3ladeMaster 2 #9 Eylül 2, 2017 tarihinde gönderildi thanks Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
burhanx47 1 #10 Eylül 9, 2017 tarihinde gönderildi hakketen güzel karekter kariiiiiiiiiiiii 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TyC 7 #11 Eylül 9, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mrssatanistic 1 #12 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi güzel olmuş .:) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #13 Eylül 10, 2017 tarihinde gönderildi Emeğine sağlık. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
infiltrate 42 #14 Eylül 12, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
fkose3 0 #15 Eylül 25, 2017 tarihinde gönderildi Kıyıpta kesmezler bunu :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
AykodenT 2 #16 Ekim 16, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler bakalım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
JustBeAnqeL 4 #17 Ekim 20, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
memba 2 #18 Ekim 23, 2017 tarihinde gönderildi Güzel Duruyor. Nasıl yapıldığına Dair Bir Bilgi Paylaşımınız Mevcut mu ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YigitHanSen 50 #19 Kasım 7, 2017 tarihinde gönderildi baştan çıkarıcı paylaşım teşekkürler :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Zeus 3 #20 Kasım 7, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
UntouchableS 0 #21 Kasım 20, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #22 Kasım 24, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler kardeşim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
XratedManfanser 4 #23 Kasım 29, 2017 tarihinde gönderildi güzel paylaşım olmuş eline sağlık Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Jaime 1 #24 Kasım 30, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
snnspc 1 #25 Aralık 16, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş