madamali98m 0 #1 Oluşturuldu: Ağustos 24, 2017 Magic Bag kırdırıp takıyorum itemleri koyuyorum relog atınca magic bag saga kayıyor itemleri sola koyup alabiliyorum ama magic bag sagda görnüyor Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Splash 1 #2 Ağustos 24, 2017 tarihinde gönderildi SendMyInfo'da küçük bir if döngüsüyle bu kaymayı düzeltebilirsin hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #3 Ağustos 24, 2017 tarihinde gönderildi Orada sıra şu şekilde olması gerekiyor cospre slotlar için söylüyorum42 - 43 - 44 - 45 - 46 - 49 - 47 - 48Yani aşağıdaki gibi olması gerekiyor. Magic bag1 den önce peri gelmiş ama slot numrası magic bag2 den sonra kaydediyor oda sıra kaymasına sebep oluyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #4 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi dostum bu dedıgın yer source demı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #5 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ madamali98mMusaitse yardım edeyim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #6 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi user.cpp deki SendMyInfo bul aşa in for (int i = 0; i { _ITEM_DATA *pItem = GetItem(i);#if (__VERSION >= 1950) if(i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if(i== FAIRY) pItem = GetItem(BAG1);#endifvoid CUser::SetSlotItemValue() aşa in.. for (int i = 0; i { _ITEM_DATA *pItem = GetItem(i); if(i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if(i== FAIRY) pItem = GetItem(BAG1); if((pItem->nExpirationTime - UNIXTIME nExpirationTime != 0) || pItem->sCount RobItem(i); }}böyle ekle..Alıntıglobals.h bakınhttp://prntscr.com/gidss6 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #7 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ KiraAmora61kardesıme cok tesekkur edıyorum sorunsuz calısıyor hallettı sagolsun :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #8 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi Alıntıuser.cpp deki SendMyInfo bul aşa in for (int i = 0; i { _ITEM_DATA *pItem = GetItem(i); #if (__VERSION >= 1950) if(i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if(i== FAIRY) pItem = GetItem(BAG1); #endif void CUser::SetSlotItemValue() aşa in.. for (int i = 0; i { _ITEM_DATA *pItem = GetItem(i); if(i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if(i== FAIRY) pItem = GetItem(BAG1); if((pItem->nExpirationTime - UNIXTIME nExpirationTime != 0) || pItem->sCount RobItem(i); } } böyle ekle.. Bu şekilde magic bag buga girer Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #9 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ HKSDüzelltim denedim sıkındı yok. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #10 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ HKS Düzelltim denedim sıkındı yok. Ozaman adamada düzelttiğini ver bozuk şey verme Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #11 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ HKSbozuk olan vermedim. düzgün çalışıyor Sor işterse. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #12 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ HKS bozuk olan vermedim. düzgün çalışıyor Sor işterse. Dayı sen tarikatmısın ? neyse dediğin gibi yap Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #13 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ HKSkardes ben sana mı soruyorum git onun sor bozuk vermiş gibi konuşuyorsun ne. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #14 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi itemmove de yazdım SendMyInfo kullanmıyorum ben kaldırdım orda.Kendime üzeri vermiyorum.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #15 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi #if (__VERSION >= 1950) if (i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if (i == BAG2) pItem = GetItem(BAG1); else if (i == FAIRY) pItem = GetItem(BAG2);#endifAll sana lazımsa all Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #16 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı #if (__VERSION >= 1950) if (i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if (i == BAG2) pItem = GetItem(BAG1); else if (i == FAIRY) pItem = GetItem(BAG2); #endif All sana lazımsa all Bana lazım olan bişey yok sadece insanlara kendini çok bilgili gibi gösterip yanlış şeyler vermen anladınmı ? tabiki anlamadın çünkü bu forumda en çok bilgi sende ;) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #17 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ HKSSebep hocam :) Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HKS 341 #18 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi Alıntı@ HKS Sebep hocam :) neyse kardeşim polemiğe girmeye halim yok sana full fix files + kiramix ccc AKP2023 dosyalarınla bol userler dilerim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #19 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ HKS Sende SendMyInfo yapmısın belki de Doğruysa :)#if (__VERSION >= 1950) if(i == BAG1) pItem = GetItem(FAIRY); else if(i== FAIRY) pItem = GetItem(BAG1);#endif#if (__VERSION >= 1950) if(i == BAG2) pItem = GetItem(TATTOO); else if(i== TATTOO) pItem = GetItem(BAG2);#endif Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #20 Eylül 7, 2017 tarihinde gönderildi @ HKSsen benimi güldürdün neyse Allah yardımcı olsun diyim. ne deyim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
byxox 67 #21 Eylül 8, 2017 tarihinde gönderildi Bendekı problem sorunsuz gıderıldı tesekkurler @ KiraAmora61 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş