0Ha 46 #1 Oluşturuldu: Haziran 23, 2018 Skill kodlarını öğrenmem gerekiyor. Bunun için tbl editör programına ihtiyacım var. @ PENTAGRAM 'ın yapmış olduğu program bende şöyle bir hata veriyor: https://i.hizliresim.com/qvRglV.png . Bu hatanın çözümünü veya başka bir tbl editör programı bilen varsa yorum atsın lütfen Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #2 Konu Sahibi Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi güncel Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Tengri 7 #3 Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi soacs için herkes farklı şifreleme kullanabilir ondan dolayı atılan soacs tbl editörler senin açmak istediğin tblyi açmaya bilir. bunun için tblnin şifresini birine kırdırman gerekebilir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #4 Konu Sahibi Haziran 24, 2018 tarihinde gönderildi Alıntısoacs için herkes farklı şifreleme kullanabilir ondan dolayı atılan soacs tbl editörler senin açmak istediğin tblyi açmaya bilir. bunun için tblnin şifresini birine kırdırman gerekebilir Programdaki hata id şifre yazıp Giriş Yap butonuna tıkladıktan sonra geliyor. Daha .tbl açma kısmına gelemedim :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
0Ha 46 #5 Konu Sahibi Haziran 25, 2018 tarihinde gönderildi güncel Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #6 Haziran 25, 2018 tarihinde gönderildi Programdaki hata id şifre yazıp Giriş Yap butonuna tıkladıktan sonra geliyor. Daha .tbl açma kısmına gelemedim :D PENTAGRAM ile SOACS açamazsın zaten şifrelemesini bilmen gerekiyor. ID PW bölümündeki hatadan bahsetmiyorum bak editörü açsan bile SOACS ile olan bir TBL dosyasını açman için şifreleme keyini bilmen gerekiyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #7 Haziran 25, 2018 tarihinde gönderildi özel bir skill değil ise genelde 1299 da olsa 22xx de olsa aynı olacağından farklı tbl lerden de bakabilirsin. 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Triptelomus 0 #8 Kasım 13, 2024 tarihinde gönderildi Find Prettys Girls in your city for night Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş