cacaa 117 #1 Oluşturuldu: Haziran 29, 2018 Merhaba arkadaşlar, Resim ekleme gereksinimi görmüyorum çünkü sorun çok açık. İtemi alırken sıkıntı yok ancak NPC'ye item satınca alakasız bir fiyattan satıyor. Yani bir silver barı 10m'ye satacakken 1.5m'ye satıyor. Bu olayı nasıl çözebiliriz ve satış fiyatlarını databaseye nasıl bağlayabiliriz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #2 Haziran 29, 2018 tarihinde gönderildi Select * from ITEM Where StrName LIKE '%Silver b%' 10.000.000 10m BuyPrice burası.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #3 Konu Sahibi Haziran 29, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıSelect * from ITEM Where StrName LIKE '%Silver b%' 10.000.000 10m BuyPrice burası.. Yok dediğim gibi dbden çekmiyor fiyatları. Yani dbde 10m olsa da başka bir fiyatla satıyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Haziran 29, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Yok dediğim gibi dbden çekmiyor fiyatları. Yani dbde 10m olsa da başka bir fiyatla satıyor. Peki aynı fiyatları satıyor mu gold bar fala aynı fiyat mı incellir misi degilse.. BuyPrice paketini okumuyordur.. Sourcesi bak ItemTrade Paketini m_iBuyPrice brekpoint koy Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #5 Konu Sahibi Haziran 29, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Peki aynı fiyatları satıyor mu gold bar fala aynı fiyat mı incellir misi degilse.. BuyPrice paketini okumuyordur.. Sourcesi bak ItemTrade Paketini m_iBuyPrice brekpoint koy Olayı çözdüm m_iSellPrice / 6 * count yazılmış. / 6 kısmını kaldırınca düzeliyor. Hangi mantıkla böyle bir şey eklenmiş bu sourceye çözemedim. Ama baya adam ettim. Şu an mükemmel 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #6 Haziran 29, 2018 tarihinde gönderildi istersen bir incele hocam yardımı olabilir.https://www.kodevelopers.com/database-bilgileri/2352-npcden-item-alis-ve-npcye-item-satis-fiyati-ayarlama-mantigi.html Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #7 Konu Sahibi Haziran 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı istersen bir incele hocam yardımı olabilir.https://www.kodevelopers.com/database-bilgileri/2352-npcden-item-alis-ve-npcye-item-satis-fiyati-ayarlama-mantigi.html Olayı çözdüm hocam ama benimki aynı mantıkla çalışmıyor. Direk itemin fiyatını 6'ya bölüp veriyor 🙂 / 6 yı kaldırınca düzeliyor. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #8 Haziran 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Olayı çözdüm hocam ama benimki aynı mantıkla çalışmıyor. Direk itemin fiyatını 6'ya bölüp veriyor 🙂 / 6 yı kaldırınca düzeliyor. O mantıkla çalışmıyor gözüm benim öyle 6 kaldırdım 5 ekledim 3 çıkardım 40 buldum MHP'nin 40. yılı kutlu olsun diye bir şey yok. Bir formülü var ona göre işliyor ona göre 6 ya bölüyor. Kullandığınız ITEM tabloları bana ait SerdarYavru angutuna vermiştim zamanında parayla satmış irispi etti ITEM tablosunu hangi akla hizmet verdiysem bende birinin aracılığıyla vermiştim her neyse durumun özeti şu. Item_Org_us.tbl içerisindeki aslında herkesin söylediği SellPrice sütunu SellPrice sütunu değil. SellType sütunudur. Şuan Item_Org_us.tbl içerisinde Max. aldığı değer 253 olduğu için Server tarafına byte olarak kullanabilirsiniz. Olayın mantığı şu eğer ki SellType 0 ise Item_Ext içerisinde SellRate sütunu var onunla beraber BuyPrice değerini çarpıyorsun. Daha sonra 6 ya bölüyorsun sana SellPrice değerini veriyor. SellType değeri 0 dan büyük ise olduğu gibi BuyPrice içerisinde ne yazıyorsa onu veriyorsun. 0 dan büyük dediğim bu değerler genellikle 1 oluyor. Bu itemler ise Gold Bar veyahut Silver Bar oluyor. SellType değeri 2 ise bu itemler Repair yapılmayan itemler oluyor. aşağıya formülünü veriyorum ona göre işlem yaparsınız. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 7 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
HALO74 3 #9 Haziran 30, 2018 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
BurakGozet 12 #10 Haziran 30, 2018 tarihinde gönderildi Bu sorun yuzunden kafayı yiyordum database tbl uyuşmazlığı var sanıyordum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #11 Konu Sahibi Haziran 30, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mkilincoglu 12 #12 Temmuz 1, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler, Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
coldrose 0 #13 Temmuz 2, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
donz05 30 #14 Temmuz 4, 2018 tarihinde gönderildi vay be az sourceyi bızıklamamıştım bu sebepten 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Netfarmko 0 #15 Temmuz 26, 2018 tarihinde gönderildi Tesekkurler bakalim. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spades 5 #16 Temmuz 26, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sebastian38 10 #17 Ağustos 12, 2018 tarihinde gönderildi deneyip bakalım teşekkürler ÖZKAN bey Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Arcturus 8 #18 Ağustos 29, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıO mantıkla çalışmıyor gözüm benim öyle 6 kaldırdım 5 ekledim 3 çıkardım 40 buldum MHP'nin 40. yılı kutlu olsun diye bir şey yok. Bir formülü var ona göre işliyor ona göre 6 ya bölüyor. Kullandığınız ITEM tabloları bana ait SerdarYavru angutuna vermiştim zamanında parayla satmış irispi etti ITEM tablosunu hangi akla hizmet verdiysem bende birinin aracılığıyla vermiştim her neyse durumun özeti şu. Item_Org_us.tbl içerisindeki aslında herkesin söylediği SellPrice sütunu SellPrice sütunu değil. SellType sütunudur. Şuan Item_Org_us.tbl içerisinde Max. aldığı değer 253 olduğu için Server tarafına byte olarak kullanabilirsiniz. Olayın mantığı şu eğer ki SellType 0 ise Item_Ext içerisinde SellRate sütunu var onunla beraber BuyPrice değerini çarpıyorsun. Daha sonra 6 ya bölüyorsun sana SellPrice değerini veriyor. SellType değeri 0 dan büyük ise olduğu gibi BuyPrice içerisinde ne yazıyorsa onu veriyorsun. 0 dan büyük dediğim bu değerler genellikle 1 oluyor. Bu itemler ise Gold Bar veyahut Silver Bar oluyor. SellType değeri 2 ise bu itemler Repair yapılmayan itemler oluyor. aşağıya formülünü veriyorum ona göre işlem yaparsınız. Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
y396com 0 #19 Ekim 4, 2018 tarihinde gönderildi thank you,,:( Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #20 Ekim 4, 2018 tarihinde gönderildi işe yarar bilgiler var eyv. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ByShakeaL 13 #21 Kasım 27, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler özkan ayrıntılar ayrıntılar. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
asiladam 1 #22 Ocak 25, 2019 tarihinde gönderildi tesekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
kenshin 1 #23 Ağustos 25, 2019 tarihinde gönderildi tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Hsnayd55 68 #24 Eylül 15, 2019 tarihinde gönderildi inceliyelim teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bytuku 212 #25 Ekim 13, 2019 tarihinde gönderildi :little_emrah:höteşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş