Arcturus 8 #1 Oluşturuldu: Ağustos 30, 2018 İyi akşamlar herkese, kütük savaşını başlattıktan bir şey dışında her şey normal çalışıyor o da savaşa almıyor beni zonechange komutuyla gidince her şey akışında işliyor close komutuda çalışıyor ama bir türlü normal giriş sağlayamıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
PENTAGRAM 926 #2 Ağustos 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı İyi akşamlar herkese, kütük savaşını başlattıktan bir şey dışında her şey normal çalışıyor o da savaşa almıyor beni zonechange komutuyla gidince her şey akışında işliyor close komutuda çalışıyor ama bir türlü normal giriş sağlayamıyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum. İçeri almıyordan kastın, lunar gate'den giremiyorsan EVENT tablosunu kontrol et. Alakalı savaş zone'si için teleport eventi tanımlanmamış olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Arcturus 8 #3 Konu Sahibi Ağustos 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı İçeri almıyordan kastın, lunar gate'den giremiyorsan EVENT tablosunu kontrol et. Alakalı savaş zone'si için teleport eventi tanımlanmamış olabilir. evet lunardan içeri giremiyorum event tablosuna baktım oreads ekli değildi el ile ekledim ama olmadı yanlış eklemeler yaptım herhalde Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
vestside 90 #4 Ağustos 30, 2018 tarihinde gönderildi hangi kod ile başlatıyorsun kütük savaşını ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Arcturus 8 #5 Konu Sahibi Ağustos 30, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı hangi kod ile başlatıyorsun kütük savaşını ? open6 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #6 Ağustos 30, 2018 tarihinde gönderildi Files kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Source elinin altındaysa incelemeni öneririm. Belki open6 yerine başka bir kod atanmış olabilir. Veyahut açılış kodu hiç eklenmemiş olabilir. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #7 Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi @ Arcturus Merhaba.. DB Tabloda EVENT var. Oraya bakıp Numarası 66 zoneNum Ekli mi bakar mısı Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
cacaa 117 #8 Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Files kaynaklı bir sıkıntı olabilir. Source elinin altındaysa incelemeni öneririm. Belki open6 yerine başka bir kod atanmış olabilir. Veyahut açılış kodu hiç eklenmemiş olabilir. Komutlar çalışıyormuş yanlış okumuşum. O zaman EVENT tablosunu inceleyeceksin. Sıkıntı event ile alakalıdır. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Arcturus 8 #9 Konu Sahibi Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı @ Arcturus Merhaba.. DB Tabloda EVENT var. Oraya bakıp Numarası 66 zoneNum Ekli mi bakar mısı 66 yı el ile ekledim ama yanlış ekledim galiba"][/URL] Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #10 Ağustos 31, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı66 yı el ile ekledim ama yanlış ekledim galiba "][/URL]Kontrol edebilir misi... +open6 baslat çekiyor mu..Olmasa facebook ekle kiraamora61 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Arcturus 8 #11 Konu Sahibi Eylül 1, 2018 tarihinde gönderildi Olay db taraflı çıktı K_WARPINFO tablosunu değiştirince düzeldi teşekkürler yardımlarınız için Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş