GUNEYHAN 2 #1 Oluşturuldu: Eylül 11, 2018 Merhaba arkadaşlar, 1 sene öncesinde iş nedeni ile yürüttüğüm proemi rafa kaldırmıştım şimdilerde can sıkıntısından tekrardan uğraşmak istedim. Daha önce üzerinde çalıştığım dbye (Soacs 41 - KOPK olan) görevler yazarak Quest_talk_us.tbl falan editlemiştim. Şimdi nasıl yaptığımı (soacs KOPK tbl editlemeyi) unutmuşum yardımcı olabilir misiniz? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #2 Eylül 11, 2018 tarihinde gönderildi Unuttuğun tam olarak nedir anlayamadım hocam, tbllerini gömdüğün editörü mü kayıp ettin 🙂 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #3 Eylül 11, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıMerhaba arkadaşlar, 1 sene öncesinde iş nedeni ile yürüttüğüm proemi rafa kaldırmıştım şimdilerde can sıkıntısından tekrardan uğraşmak istedim. Daha önce üzerinde çalıştığım dbye (Soacs 41 - KOPK olan) görevler yazarak Quest_talk_us.tbl falan editlemiştim. Şimdi nasıl yaptığımı (soacs KOPK tbl editlemeyi) unutmuşum yardımcı olabilir misiniz? Unuttuğun tam olarak nedir anlayamadım, tbl lerini gömdüğün editörü mü kayıp ettin? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
GUNEYHAN 2 #4 Konu Sahibi Eylül 11, 2018 tarihinde gönderildi aynen hocam. elimde bir tbl editör var ama açamıyorum tbl'leri Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MOMENTUM 334 #5 Eylül 11, 2018 tarihinde gönderildi Tbl lerini uplayıp skypeden link at bakayım Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mount1077 0 #6 Eylül 12, 2018 tarihinde gönderildi Bende açamadım bir türlü Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
penthos48 2 #7 Eylül 22, 2018 tarihinde gönderildi AlıntıTbl lerini uplayıp skypeden link at bakayım Benim de açamadığım tbl var 3 farklı editörle denedim enestbleditör, KOPK tbleditör ve acmetbleditör. Skypedan göndereyim mi bende? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ahmetdal 0 #8 Ekim 1, 2018 tarihinde gönderildi Tesekkurler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş