OCB 6 #1 Oluşturuldu: Eylül 3, 2017 Zamanında 1299 için kullanıyordum bu clienti dosyalarını değiştirerek duvarları yok etmeyi filan önlemek için client tarafında. Basit güvenlik sistemi yapan arkadaşların belki işine yarar. Daha ileri seviye koruma sistemleri vardır elbet fakat benim bu soruna çözüm için aklıma direk gelen yöntem dosya boyutunu hesaplamaydı. Mantığı klasör icindeki file ların boyutunu topluyor.Kullanmak isteyen arkadaşlar oyun içinde en az 1 dakikada bir calıstırsınlar yoksa oyunu kastırıyor. Gizli İçerik Gizli içeriği görmek için bu konuya bir mesaj yazın. 2 1 Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
EveryBodyFool 199 #2 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Bunu burada kullanmak yerine mesela şey yapabilirsin benim düşüncem. Oyun içerisinde bütün dosyalar CreateFile fonksiyonu ile okunuyor CreateFile a hook atıp okuma esnasında okuduğu dosyaya o okumadan önce erişip kontrol edersin eğer değişiklik varsa arka planda server tarafından o dosyayı download edip yerine koyar orjinal CreateFile a yönlendirip okumasına devam ettirebilrisin bu sayede bir dosya değiştiği zaman onu orjinali ile yer değiştirip işleme devam etmiş olursun. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OCB 6 #3 Konu Sahibi Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Ben baya bi basite kaçtım burda :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
KODevelopers 442 #4 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkür ederim bi bakim.. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
symbol54 11 #5 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler c++ dosya boyutu kontrolü Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
aakinci 142 #6 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CENGLYY 163 #7 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi sha1 olabilir Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
CerfiN 68 #8 Eylül 3, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
eno 3 #9 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi teşekkür ediyorum Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
hayalc 131 #10 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi Benim çözümlerim(threadlerin anti-kill ile korunmasından sonra);1- Encrypt2- SetFileAttributes() fonksiyonu ile hidden ve readonly yapmak3- Son değiştirme tarihi kontrolü4- crc kontrolü Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
bluemansiiz 12 #11 Eylül 6, 2017 tarihinde gönderildi teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
TheChucky 22 #12 Eylül 25, 2017 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
orkan 3 #13 Şubat 2, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Patron 2 #14 Şubat 2, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Kaanizm33 0 #15 Haziran 18, 2018 tarihinde gönderildi teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
FLackh 1 #16 Aralık 18, 2018 tarihinde gönderildi Teşekkürler.... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
jrdevelopers 0 #17 Nisan 24, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
YowZa 32 #18 Nisan 25, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler düz mantık her zaman işe yarıyor :D Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mykomicrec 2 #19 Nisan 25, 2019 tarihinde gönderildi Teşekkürler Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş