ozgurbay2 4 #1 Oluşturuldu: Ekim 13, 2018 şu konudaki server filesları indirdim, onun dışında bir kaç files daha indirdim ve hepsinde aynı problemi yaşıyorum.https://www.kodevelopers.com/1298-paylasim/67-orijinal-1298-server-files-map.html login servera tıkladığımda şu hatayı alıyorum [ATTACH]25[/ATTACH] --------------------------- Microsoft SQL Server Oturumu Açma --------------------------- Bağlantı başarısız oldu: SQLState: '01000' SQL Server Hatası: 2 [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]ConnectionOpen (Connect()). Bağlantı başarısız oldu: SQLState: '08001' SQL Server Hatası: 17 [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][Shared Memory]SQL Server yok veya erişim engellendi. --------------------------- Tamam --------------------------- Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #2 Ekim 13, 2018 tarihinde gönderildi 1) Server Dosyalarına sağ tıklayın özellikler diyin ve Uyumluluk bölümünde Windows XP SP3 seçeneğini seçin. 2) Güvenlik Duvarını kapatın. 3) Bilgisayarınızda SQL Server kurulu olduğundan emin olun eğer değilse SQL Server kurulumunu yapınız. 4) SQL bağlantısını hizmetler bölümünden açınız. 5) SQL içerisine herhangi veri tabanını restore ediniz. 6) ODBC ayarlarınızı düzgün yapınız forum içerisinde anlatımı mevcut benim konularımın arasından bulabilirsiniz. 7) LoginServer.ini dosyasını kontrol ediniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
ozgurbay2 4 #3 Konu Sahibi Ekim 28, 2018 tarihinde gönderildi problem çözüldü çok teşekkürler. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş