mustyh16 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 16, 2018 Serverima özel emblem yaptım bu emblemi dbde başka bi emblemin yerine koymak istiyorum ama clientten nasıl bu emblemi göstericem ? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #2 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi Nasil yapıyoruz kendimiz emblem ?? Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mustyh16 0 #3 Konu Sahibi Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi Nasil yapıyoruz kendimiz emblem ?? Ps ile Yapıyorum ben Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #4 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi Alıntı Ps ile Yapıyorum ben hangi editörle düzenliyoruz ve nasil yapıyoruz 3 boyutlu mu cizmek gerekiyor biraz detaylı bir anlatım yaparmısın acaba musait oldugunda birçok kişinin aradıgı bir bilgi olabilir benim gibi .... Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mustyh16 0 #5 Konu Sahibi Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi hangi editörle düzenliyoruz ve nasil yapıyoruz 3 boyutlu mu cizmek gerekiyor biraz detaylı bir anlatım yaparmısın acaba musait oldugunda birçok kişinin aradıgı bir bilgi olabilir benim gibi .... cok basit kardesim 3 boyutla alakası yok ben mesela 10th knightin kendi embleminini kullandım yazılarını sildim 2d resim zaten psde kendime ait yazılar yazdım aynı isimle clientten aldıgım yere attim oldu yani. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
sez3rr 7 #6 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi peki clientten hangi dosyayı düzenlıoruz ? hangi editörle ve Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
Spades 5 #7 Ekim 16, 2018 tarihinde gönderildi peki clientten hangi dosyayı düzenlıoruz ? hangi editörle ve Özelden skype bırak yardımcı olayım hocam Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
mustyh16 0 #8 Konu Sahibi Ekim 17, 2018 tarihinde gönderildi Evet Spades Sölesin sana kardesim hangi dosyayi düzenliceni. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş