Residenttt 0 #1 Oluşturuldu: Ekim 22, 2018 Adım : İlker Sarı Sosyal Medya : https://twitter.com/ilkerrsari / https://www.facebook.com/ilker.sari2 ama facebook çok kullanmıyorum twitterde daha aktifim Yaşım : 21 Meslek : Bilişim Sistemleri Mühendisliği öğrencisiyim Forumumuzu nereden bulduğunuz : Eskiden Knight Online oynuyordum ve küçük olduğum için küçük serverler açıyordum. Şimdi büyüdüm ufak da olsa kendi paramı kazanıyorum ve yine bir server açmak istiyordum. Dedim ben bu server dosyalarını nasıl editlerim, nasıl düzenlerim ve buradayım. Google amca beni buraya getirdi. İlgi alanlarınız : Yıllardır kurduğum sitelerle ilgilenmek(şu anda hali hazırda 3 adet sitemle ilgileniyorum), Java, C#, film, dizi ve anime izlemek Forumumuza Neden Üye Olmak İstediniz : Yakın zamanda güzel bir server açmak istiyorum ve bu serverden gerçekten iyi beklentilerim var, bu süreçte bu forumdan yardım almak ve eğer bildiğim bir konu çıkarsa ben de yardım etmek isterim. Bu yüzden de foruma üye olmak istiyorum. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
MODBOT 123 #2 Ekim 22, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba Residenttt, forumumuza hoş geldin. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #3 Ekim 22, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Residenttt, sosyal medya hesabının size ait olduğunu teyit etmek amaçlı www.facebook.com/KODevelopers2017 sayfasına üyelik isminizi mesaj atınız. Ayrıca "Arkadaşlar" bölümünü "herkese" açık bir şekilde ayarlayınız. Üyeliğiniz bir süre sonra onaylanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş
OzkanOzdemir 1.560 Admin #4 Ekim 22, 2018 tarihinde gönderildi Merhaba @ Residenttt, üyeliğiniz onaylanmıştır.Eğer forum kurallarını okumadıysanız Forum Kuralları [ Herkes okumuş sayılacaktır ] bölümünden lütfen okuyunuz.Ayrıca KODevelopers nedir? konumuzu okuyarak bizim hakkımızda bilgi edinebilirsiniz.Aramıza hoş geldiniz. Mesajı raporla İletiyi paylaş Link to post Sitelerde Paylaş